AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Hayvan Üreticileri İle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Hayvan Üreticileri İle Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:10

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI BÜLENT TÜFENKCİ, HAYVAN ÜRETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 1 Kasım seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, hayvan üreticileri ile bir araya geldi.
TOKİ İlköğretim Okulu ve Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen aşure programlarına katılan Tüfenkci, daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Tüfenkci, Türkiye Emekliler Derneği ile eski belediye başkanı Seyhan Semercioğlu’nu da ziyaret etti. Bülent Tüfenkci Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren MİMSAN’ı da ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.
TARIM VE HAYVANCILIĞA DESTEK
Milletvekili Tüfenkci hayvan pazarı ziyaretinde, 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde tarım ve hayvancılığa birçok destek verdiklerini ifade etti. Tüfenkci, 1 Kasım’da yeniden tek başına, güçlü bir şekilde iktidara gelip teşvikleri daha da artırmak istediklerini belirterek, "Tarım ve hayvancılığımızı daha da geliştirerek, Türkiye’nin önemli bir kesiminin refah düzeyini artırmak istiyoruz. Böylelikle Türkiye ekonomisine de ciddi destekler sağlanacağına inanıyoruz" dedi.
ÜRETİCİLERİ DESTEKLEYECEĞİZ
AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesiyle birlikte küçük hayvan üreticilerinin destekleneceğini dile getiren milletvekili Tüfenkci, “Özellikle gübre ve yem bitkilerindeki KDV’nin kaldırılması önemli bir çalışma. Önümüzdeki dönem tek başına iktidara geldiğimizde, küçük üreticileri destekleyeceğimiz bir projeyi de inşallah hayata geçireceğiz. Özellikle 5 ila 20 hayvan besleyen ya da alıp, beslemek isteyen üreticilerimizi çok düşük kredilerle desteklemek istiyoruz. Onların da hayvancılık pazarına girerek, bu bölümün oyuncuları olmasını istiyoruz. Çünkü hayvancılıkta özellikle son yıllarda 50 baş ve üzeri besisi olan üreticileri destekledik. Bunda da belirli bir başarı sağlandı. Ama bunun yanında daha geniş bir kesimin, özellikle dar gelirli kesiminde hayvancılıkla iştigal etmesi için ve piyasayı rahatlatabilmek adına bu projenin önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİN
Tüfenkci, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye’nin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti.Ülkenin istikameti, refahı, huzuru, barışı ve kardeşliği için milletin önemli bir tercih yapacağını ifade eden Tüfenkci, "7 Haziran’da bir tablo ortaya çıktı, Türkiye o günden bu yana bir belirsizliğin kucağında. İnşallah 1 Kasım’da sizler bu tabloyu düzelteceksiniz. Bu anlamda 1 Kasım tarihi bir fırsat. Milletimiz, oylarıyla oynanmak istenen oyunu bozacak. Bu seçim, bizlerin veya bir başkasının milletvekili seçilmesinden çok daha önemli bir hale geldi. 1 Kasım seçimleri, memleket meselesi haline geldi" diye konuştu.
AK PARTİ NE VAAT ETMİŞSE, ONU GERÇEKLEŞTİRDİ
AK Parti’nin seçim beyannamesinin tüm kesimleri yakından ilgilendirdiğini ve tüm kesimi kucakladığını dile getiren Tüfenkci, "4 Ekim’de, gerçekleştirilebilir, Türkiye ölçeğinde sonuç alınabilir, hesaplanmış, ölçülmüş vaatlerde bulunduk. Bunların hiçbiri hayal değil. AK Parti bugüne kadar ne vaat etmişse, onu gerçekleştirdi. Allah’a hamdolsun bundan sonra vaat ettiklerimizi de gerçekleştirebiliriz. Özellikle asgari ücret noktasındaki vaadimiz, milletimizin bizden istediği bir vaatti. Bunu, ekonomik dengeleri gözeterek, gerçekleşebilir oranda inşallah 2016’dan itibaren asgari ücreti bin 300 TL’ye çıkartacağız. Emeklilerimizin bizden ciddi beklentileri vardı. 7 Haziran’dan önce her emekliye seyyanen 100 TL zam yapmıştık. Şimdi bu dönemde 100 TL daha seyyanen yapıp, yılda bin 200 TL olmak üzere düzenleme yaptık. Çalışan emeklilerimizin bizden beklentisi vardı. Onlardan yüzde 15 kesinti yapılıyordu. Tek başına iktidara geldiğimizde bunu da kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!