AK Parti’li Sorar: "Yalanları Belgelemeye Devam Edeceğiz"

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Sorar: Yalanları Belgelemeye Devam Edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:01

AK PARTİ ADANA İL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ SORAR, “SÖZLÜ ÇOK RAHAT YALAN SÖYLÜYOR” DEDİ.

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, “İnsanlarımızın istikrardan yana tercihleri, yani AK Parti’ye geçişleri birilerinin kimyalarını o kadar bozuyor, o kadar ruhlarını hırpalıyor ki, bu durum hata üstüne hata yapmalarına yol açıyor” dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün iddialarına sosyal medya hebasından cevap veren Başkan Yardımcısı Sorar, “Büyükşehir Belediye Başkanını o kadar yanıltıyorlar ki, adamcağız yanlış yönlendirmelerden dolayı perme perişan oluyor. Başkalarının fikrine destek anlamına gelen haber linklerini paylaşmak bu olayın seyrini değiştirmiyor” dedi.
Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşımlarda bulunan sorar şunları kaydetti:
“Geçen paylaşımında direk bizleri kastederek, ‘sahtekarlar’ yazıp TC numarası ile bir şeyleri belgelemek isteyen Sayın Sözlü yine sahnede. Dün bize ‘sahtekarlar’ diyen başkan bugün basında çıkan haberlerden yola çıkıp ‘aksahtekarlar’ yazıp, TC numarası sorgulamaya bile ihtiyaç duymamış. Haberi yapanlara o kadar güveniyor ki Sayın Sözlü, linki paylaşmak sureti ile aynı hataya düşmekten de çekinmiyor. Üzülüyorum. Adana gibi büyük şehirde yaşayan bir vatandaş olarak, böyle bir başkana sahip olduğumuza ve böyle basit hatalar yapmasına. Üzüldüğüm başka bir konu da, bizlere hakaret etmesi ve kamuoyuna yanıltmak istemesi değil, başkana bir daha kimsenin inanmayacak olması.”
"KÖTÜ SÖZÜ SAHİBİNE İADE EDİYORUM"
Başkan Sözlü’ye de hatırlatmada yapan Sorar, şöyle devam etti:
“Sayın Sözlü’ye bir hatırlatmada bulunmak isterim. Bize sorsa doğruyu yanlışı, en doğrusunu biz söyleriz kendisine. Bu en doğru yöntem aslında. Bizim yalanla dolanla işimizin olmadığını cümle alem bilir. AK Parti’ye geçişlerle ilgili, Büyükşehir Belediyesi’nin basın bürosu gibi çalışan bazı medya mensupları, hem de danışmanları başkanın düşmanı gibi ‘sahtekarlar’ cümlesini sahibine iade etmiştik. Ama ‘aksahtekarlar’ hakaretini başındaki AK takısından dolayı iade edemiyorum. Şimdi gelin hep beraber bugün, MHP ve Büyükşehir Belediyesi basın bürosu gibi çalışan ve bu kolektiflik ekseninde, medya mahareti ile yapılmak istenen algı operasyonu girişimlerini gün yüzüne çıkaralım. Bu çabaları boşa çıkaralım. Zeynep Acem ismi bize yabancı değil. Bizim partimizde daha önce görev almış bir isim. Bu konuda hem fikiriz. Bunu da asla inkar etmiyoruz. Daha sonra kendi iradesi ile bir karar vermiş ve MHP saflarında siyaset yapmak istemiştir. Biz bunların tamamına, saygı duyuyoruz. Dikkat ettiyseniz tüm kararlara saygılıyız. Ancak Zeynep Hanım şimdi AK Parti’ye, milletime nasıl daha çok faydalı olurum düşüncesi ile yeniden AK Parti saflarını tercih etmiştir. Zeynep Acem’in bu kararı bizi mutlu etti. Bizim MHP’ye geçişi esnasında duyduğumuz saygıyı şimdi MHP’den görmek istiyoruz ama göremiyoruz. AK Parti’nin bir millet hareketi, bir millet bütünleşmesi olduğunu tüm Türkiye bilse de, birilerine yeniden hatırlatmak gerekiyor sınırım” şeklinde konuştu.
Zeynep Acem’in zamanında AK Parti’den istifa ettiğini gösterir dilekçesini ve MHP saflarına geçiş fotoğrafını da paylaşan Başkan Yardımcısı Sorar, “Bakalım başkanı yanıltan medya ve danışman takımı ödülünü nasıl alacaklar, merak etmiyor değilim. İşte Zeynep Acem’in 16.07.2014 yılında AK Parti’den istifa ettiğini gösterir dilekçesi. Aynı anda MHP rozetini taktığı kare ve 1060881 sayılı 24.08.2014 / 252 karar numaralı MHP üyeliği. Son olarak 2015’te bize tekrar geçiş yaptığını gösterir fotoğraf karesi. Yalanları belgelemeye devam edeceğiz” ifadelerini kulandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!