AK Parti’li Göksel: “Öğrenci Bursları 400 TL’ye Çıkarılacak”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Göksel: “Öğrenci Bursları 400 TL’ye Çıkarılacak”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:28

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI MUHARREM GÖKSEL, BAŞBAKAN VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI PROF. DR. AHMET DAVUTOĞLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖNCESİNDE AÇIKLADIĞI BAYRAM MÜJDESİ PAKETİNDE, ÖĞRENCİLERİN BURS MİKTARLARININ 400 TL’YE ÇIKARILACAĞINI SÖYLEDİ.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde açıkladığı bayram müjdesi paketinde, öğrencilerin burs miktarlarının 400 TL’ye çıkarılacağını söyledi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde açıkladığı bayram müjdesini değerlendirdi. Pakette, öğrencilerden kamu görevlilerine kadar birçok kazanım ve iyileştirme yapıldığını belirten Göksel, “AK Parti’nin seçim beyannamesinin ardından yeni bir paket daha açıklanması, her kesimin yanında olduğumuzu, kimseyi ihmal etmediğimizi göstermektedir” dedi.
“GSS BORÇLARI SİLİNECEK”
AK Parti İl Başkanı Göksel’in açıklaması şöyle: “AK Parti hükümetleri, 2003 yılından bu güne kadar, herkesin yanında olmuş, hiçbir kesim için ayrıma gitmemiştir. Biz tüm hizmetlerimizi milletimiz için yaptık. Öğrencisinden çiftçisine, polisinden sağlık çalışanlarına kadar tüm kesimlerin yanında olduk. Başbakanımız ve Genel Başkanımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yeni bir müjde paketi açıkladı. Bu pakette belirtilen 10 madde bu söylediklerimizin en güzel örneğidir. Öğrencilerin 330 TL olan burs miktarları, yılbaşından itibaren 400 TL’ye çıkarılacak. Polislerin emniyet hizmet tazminatı yüzde 25 artacak, maaşlarında 240 TL ile 580 TL arasında net artış sağlanacak. Mehmetçiklerin er ve erbaşların harçlığı 30 TL’den 100 TL’ye çıkacak. Askeri öğrencilerin 40 ile 200 TL arasında değişen harçlıkları iki katına çıkacak. Astsubayların 2003 yılı öncesi ve sonrası mezuniyetler ile oluşan farkı gideren emeklilik intibakları gerçekleşecek. Uzman erbaşların 2 bin 200 TL olan ek göstergeleri 3 bin TL’ye çıkacak. Gençlerin Genel Sağlık Sigortası (GSS) borlarının tümü silinecek. 65 yaşın üzerinde olup maaş almaya hak kazanmış bütün yaşlılar, kimin yanında yaşarsa yaşasın maaşını alabilecek, maaşlarında hiçbir kesinti, duraksama olmayacak. Muhtarlarımızın 950 TL olan maaşları, 1300 TL’ye çıkarılıp asgari ücrete endekslenecek. Şubat ayında 30 bin öğretmen atanacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!