AK Parti’li Ay: “Biz Milletimizin Ferasetine Güveniyoruz”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Ay: “Biz Milletimizin Ferasetine Güveniyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:56

AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, “Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz ve devlet ve millet olma şuuru içerisinde doğru karar vereceğine gönülden inanıyoruz” dedi.
1 Kasım seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulunan Abdullah Ay, “7 Haziran seçimlerinde milletimizin takdiri ile ortaya çıkan tabloyu iyi okuduğumuzu, vatandaşın talep ve isteklerine karşılık verebilmek adına doğru adımlar attığımıza inanıyorum. Yayınladığımız seçim beyannamesi de göstermiştir ki; milletimizin haklı istek ve talepleri karşılık bulmuş ve gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Biz parti olarak 7 Haziran ve sonrasında devletin ve milletimizin zararına olacak her türlü oluşum ve davranıştan uzak, hızlı bir şekilde koalisyon kurulmasına ilişkin çalışmalara başlamış olmamıza rağmen, bizim halisane niyetimize karşılık şerde birleşmiş hayır demeyi ‘hayır’ zanneden bir siyasi blok oluşturulmuş ve hükümet kurulamaması için her türlü dayatmaya maruz bırakılarak bu yaşanılanların müsebbibi olduğumuz algısı oluşturulmaya çalışılmıştır.7 Haziran sonrası Türkiye de yaşananlar herkesin çok dikkatlice okuması gereken ve ülke olarak ne denli kritik bir noktada olduğumuzu gösteren bir süreçtir. Gücünü kan ve korkudan alan güçlerin hemen seçim sonrası başladıkları kolektif terör eylemleri, ülke içindeki durumu fırsat bilerek, büyüyen ve gelişen Türkiye’nin önünü kesme projeleri tartışmasız ülke gündemine taşınmıştır. Bu yaşananlar; 1 Kasım seçimlerinde verilecek oyları siyasi bir karar olmaktan çıkarıp Türkiye’nin geleceği için atılacak bir adıma dönüştürmüştür. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz ve devlet ve millet olma şuuru içerisinde doğru karar vereceğine gönülden inanıyoruz” ifadelerini kulandı.
1 Kasım seçimlerinde tüm bu yaşananları dikkate alarak farklı bir seçim çalışması yürütülmesine ilişkin karar aldıklarını belirten Abdullah Ay, “Partimiz yönetim organları ile istişare ederek aldığımız bu karar ile zor günlerden geçtiğimiz, yaşanan terör olayları sonucu kaybettiğimiz şehitlerimizin acısını yaşadığımız bu günlerde müzikli, görsellerin yoğun bir şekilde kullanıldığı, şatafatlı bir seçim çalışması yapmak yerine halkımızla birebir istişare edebileceğimiz, sesli araç kullanmaksızın, aşırı bir bayrak süslemesi yapmaksızın bir çalışma programı benimsedik. Aynı sebeplerden ilçemizde seçim öncesi son hafta gerçekleştirmeyi planladığımız büyük mitingimizi de yapmama kararı aldık. Aldığımız bu kararlar neticesinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarında halkımızın da büyük takdirini ve desteğini aldık. Temiz, gürültüsüz bir seçim çalışmasını; halkımızın da arzuladığını ve tercih ettiğini görmüş bulunmaktayız. AK Parti Turhal İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmalarında; kavgacı, ötekileştiren bir üslup kullanmaksızın, zor zamanları aşmak ve ülkemizi geleceğe taşımak adına birlik olmak gerekliliği vurgusunu yaparak, bu topraklarda huzurun ve istikrarın devamlılığı için destek istedik. AK Parti iktidarı döneminde bakanlıklar ve belediye nezdinde ilçemize yapılan hizmetleri anlattık. Bu süre içerisinde gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki ilkleri başardık yapılamaz denilen birçok hizmeti halkımıza sunduk” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!