AK Parti’li Atay; “Ortak Paydamız Aydın’dır”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Atay; “Ortak Paydamız Aydın’dır”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 11:21

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SADIK ATAY, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, ortak paydalarının Aydın olduğunu ve bunun için çalışacaklarını belirtti.
7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Mehmet Sadık Atay, 4 gün seçim bölgesi Aydın’dan, 3 gün ise Ankara’da çalışmalarına devam ediyor. Ankara’da kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten Aydınlıları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ağırlayan Atay, hemşerilerinin kendisine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Milletvekili olarak şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı adına önemli işler yapmayı hedefliyoruz. Bu hedefle yola çıktık. Allah mahcup etmesin” dedi.
“GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
AK Parti teşkilatının tüm kademeleri ve ilçe belediyeleri ile Aydın’ın daha iyiye ulaşması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Atay, “Bu zamana kadar davamızı muktedir yapabilme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlayış ve kararlılığımız değişmiş değildir. Aynı inançla yola devam ediyoruz. Aydın’ı önce Ege Bölgesi’nin sonra da Türkiye’nin gözbebeği yapmak için gece gündüz çalışacağız. Ankara’da sesimizin çıktığı kadar Aydın için konuşacağız” diye konuştu.
Atay, son olarak ilçe belediyelerin, teşkilatların, AK Parti’ye gönül vermiş herkesin 7 Haziran sürecinde gösterdikleri üstün gayretlerden ötürü teşekkür ederek, “Hemşerilerimiz bizlere güvendi. Önümüzdeki süreçte birlik beraberliğimizi koruyarak şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Hemşerilerimizin bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!