Ak Parti Kemer'e Minta atandı

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Kemere Minta atandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 12:31

Ak Parti Kemer'e Minta atandı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Halit Çilengir'in yerine, Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta atandı.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 6. Olağan Kongrelerle birlikte teşkilatlarda yenilenme ve tazelenme içerisine girdiklerini söyledi. 2019 seçimleri öncesinde, Kemer'de nemli bir değişim yaşadıklarını kaydeden Başkan Sümer, "İlçe başkanımızın istifasının ardından genel merkezimiz, 6. olağan kongreye gidecek, delege seçimlerini gerçekleştirecek, ilçe başkanımızı atamış bulunuyor. Genel merkezimizin aldığı kararla, Kemerspor Başkanlığını da yürüten İsmail Selami Minta, ilçe başkanlığı görevine getirildi. Partimize meclis üyeliğinin yanında ilçe başkanlığı ile de hizmet eden Halit Çilengir'e, çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

KEMER İÇİN KOLLARI SIVADIK

Kemer İlçe Başkanlığına atanan İsmail Selami Minta ise yaptığı açıklamada “Ak kadrolarda siyaset yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim, beni bu göreve layık gören Genel Merkez'imize teşekkür ederim. Partimizin 6. Olağan Kongresi öncesi ilçemizde yapılması gereken önemli bir delege seçimi var. İlk olarak partimizin teamüllerine uygun bir şekilde, mahalle mahalle sandıklarımızı kurup delege seçimlerimizi gerçekleştirecek, ardından kongremize gideceğiz. Kemer'de yapılacak çok işimizin olduğunun farkındayız" diye konuştu.

FESTİVAL BELEDİYECİLİĞİ

Kemer'in yerel belediyecilikte, yıllardır kötü yönetildiğini de sözlerine ekleyen Minta, “Festival belediyeciliğinden öteye gidemeyen Kemer Belediyesi'nin artık 'Ak' belediyecilikle ve 'Ak' hizmetlerle buluşma zamanı geldi. Bunun için Kemer'i, Ak belediyecilikle biran önce buluşturmak için kolları sıvadık. Kemer'de artık çok şey değişecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!