AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 16:53

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTILARLA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ. YOZGATLILAR DERNEĞİ İLE BİRLEŞİK KAFKASYA DERNEĞİ’NİN TOPLANTILARINA KATILAN MEHMET ÖZHASEKİ, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE HERKESİN ELİNİ VİCDANINA KOYARAK KARAR VERMESİNİ İSTEDİ.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen toplantılarla seçim çalışmalarını sürdürdü. Yozgatlılar Derneği ile Birleşik Kafkasya Derneği’nin toplantılarına katılan Mehmet Özhaseki, 7 Haziran seçimlerinde herkesin elini vicdanına koyarak karar vermesini istedi.
Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen geceye Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili Adayları Mehmet Özhaseki ve Ahmet Doğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, dernek yöneticileri ve Kayseri’de yaşayan çok sayıda Yozgatlı katıldı. Gecede konuşan Yozgatlılar Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç, Kayseri’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da konuşmasında herkesin 7 Haziran’da mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini vurguladı.
AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Doğan ise Türkiye’nin kazanımlarını kaybetmemesi için bu seçimin önemli bir dönemeç noktası olduğunu söyledi.
Geceye katılan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise Türkiye’de birbirinin zıttı olan parti ve grupların AK Parti karşısında bir ittifak oluşturduğunu belirtti. Kurulan ittifakın tek amacının HDP’nin barajı geçmesi olduğunu ifade eden Özhaseki, “HDP barajı aşarsa AK Parti’nin iktidardan gideceğine inanıyorlar. Onlara göre biz iktidardan düşersek Eski Türkiye gelecek. Eski Türkiye’de darbeci zihniyetler var. Eski Türkiye’de koalisyonlar var ve milletin soyup soğana çevrildiği ortam var. Allah o günleri bir daha getirmesin. İnşallah insanlarımız bunlara kanmazlar. Ellerini vicdanlarına koyarak ve yapılan hizmetlere bakarak karar verirler” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Birleşik Kafkasya Derneği’nin düzenlediği toplantıya da katıldı. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Mükremin Öner, 7 Haziran seçimlerinin önemini vurguladı.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise konuşmasının bir bölümünde MHP Adayı Yusuf Halaçoğlu’nun “Özhaseki Kayseri’ye ne yaptı” şeklindeki sözlerine değindi. Kayseri’ye altı ayda bir gelen Yusuf Halaçoğlu’nun Kayseri’de yapılanları bilmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Özhaseki, “Halaçoğlu Kayseri’ye gelmiyor ki ne yaptığımı bilsin. Kayseri’ye 6 ayda bir geliyor, parti binasında bir basın toplantısı yapıp gidiyor. Üç tane Kayseri’nin mahallesini söylesin tüm sözlerimi geri alırım diyorum çıt yok. Hakikaten bilmiyor. Bugüne kadar bir Kayserilinin kapısını çalmamış, çayını içmemiş bir milletvekili. Getiriyorlar, aday yapıyorlar diyecek bir şey yok. Bunların Kayseri’ye bir faydası olmaz. Emin olun yarın yine bu şehrin meselelerini biz üstleneceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!