AK Parti İl Divan Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Divan Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 17:08

AK PARTİ MUĞLA İL DİVAN TOPLANTISI ÜNİVERSİTE AKM SALONUNDA YAPILDI.

AK Parti Muğla İl Teşkilatının Aralık ayı İl Divan toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM salonunda yapıldı. Toplantıya 10 gün önce partisinin Ankara’daki toplantısına katılmak üzere aracı ile yola çıkan ve Yatağan ilçesi yakınlarında kaza yapan İl Başkanı İhsan Küreci, Milletvekili Nihat Öztürk, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile partililer katıldı.
İl Divan toplantısının açılışında konuşan İl Başkanı Küreci, 10 gün önce Ankara’daki partinin genel merkezinde yapılacak istişare toplantısı için kardeşi ile birlikte Milas-Bodrum havalimanına giderken talihsiz bir kaza geçirdiğini, aracın 5-6 takla attığını, bugün de il divan toplantısı için geldiğini açıkladı. Küreci, “Sizlerle birlikte olduğumum için çok mutluyum. Hastanede kaldığım süre içinde ziyaretime gelen Valimize, milletvekillerimize, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, siyasi parti il başkanlarına ve tüm kamu kurum çalışanları ile partililerime teşekkür ediyorum. Biz bu tür olaylara bile şükrediyoruz ki, kazayı Ankara’ya teşkilatın programına giderken yaptık. Rabbim ömür verdiği müddetçe ben partimin hizmetindeyim. Görevim ne olursa olsun. Şu unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti her zaman liderlerinin arkasında durmuş, liderleri ile bir olmuş ve dünyaya hükmetmiş bir millettir. Nasıl ki zamanında Alparslan, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal çıktı, bugün de Recep Tayyip Erdoğan çıktı, nasıl ki şu anda uğruna can verebileceğimiz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başımızda, işte biz liderimiz olduğu zaman meydanda bir başka savaşıyoruz. Biz o zaman ne Rusya tanıyoruz. Ne de başka bir ülke. Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor. Bu zor dönemde 1 Kasım’da başaramadıklarını başka yollardan başarmaya çalışan güçler ellerinden geleni yapıyor. Ama bilmedikleri veya görmek istemedikleri bizim tarihten gelen bu birlik ve beraberliğimiz varken, liderlerimiz başımızda iken elleri hep boş kalacak. Muğla’da yıllardır söylenen ama hayata geçirilemeyen Bodrum’dun 150 yataklı Devlet Hastanesi sorunu çözüme kavuştu. Bodrum gibi turizm cennetine yakışmayacak, turistlerden bile eleştiri aldığımız hastaneyi 150 yataklı, içinde banyo ve lavabosu bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek. Bir başka yatırım ise Ölüdeniz Belcekız ve Ovacık arıtması ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığından Muğla valiliği hesabına 10 milyon TL ödenek aktarıldı. Yine vekillerimizin 1 Kasım seçimleri sonrası uğraş verdiği Menteşe ilçesindeki TOKİ 2. Etap konutları için 850 konut üretimi kesinleşti. Bu konutların temeli de İnşallah Nisan ayı içinde atılacak” dedi.
AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk ise 25 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirtirken, siyasetin değişik kademelerinde görev yaptıktan sonra 1 Kasım seçimlerinde Milletvekili olarak Muğlalıları Ankara’da temsil ettiğini söyledi. Meclis çalışmaları hakkında bilgi veren Öztürk, “Ankara’daki özellikle son bütçe çalışmaları esnasında muhalefetin tavrı bir milletvekili olarak beni oldukça rahatsız etti. Devletin bütçesi yapılıyor. Eğer siz milletin bütçesinin önüne set koymaya kalkarsanız, milletin bütçesi çıkmasın diye 4 gün boyunca mücadele ederseniz, millet de size bu şekilde sandığa gömer. İyi ki sizler varsınız, iyi ki Ak Parti var, iyi ki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bizi CHP’nin, MHP’nin ve HDP’nin eline mahkûm etmediniz. Geçen mecliste Irak’taki askerler konusunda bir CHP milletvekili konuşma yapıyor. Konuşmasında askere öyle şeyler söylüyor ki, ‘Bizim askerin orada ne işi var’ diyen vekil AK Parti hükümeti tarafından DAEŞ’in elinde 101 gün rehin kaldıktan sonra kurtarılan ve ardından benim Başbakanıma methiyeler düzen, o zamanki Musul Başkonsolosu olan CHP’li vekilmiş. Burada bir kez daha gördüm ki, iyi orada bizler varız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!