AK Parti İl Başkanı Dündar, esnafı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı Dündar, esnafı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 17:49

- AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, her zaman esnafın yanında olacaklarını ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar, her zaman esnafın yanında olacaklarını ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyeceklerini belirtti.

Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte kentteki esnafı ziyaret etti.

Esnaflarla bir araya gelmeyi bir zaruret ve gereklilik haline getirdiklerini dile getiren Dündar, "İçinde bulunduğumuz süreçte en çok zarar gören esnaflarımızın yanında olmak, dertlerini dinlemek bizi mutlu ediyor" dedi.

Terör saldırıları nedeniyle esnafın olumsuz etkilendiğini kaydeden Dündar, şunları kaydetti:

"Bu anlamda Bağkur primlerinden, turizm sektörüne, taşımacılıktan elektrik konusuna, kadar her konuyu ele aldık. Başbakanımızın açıklamış olduğu ‘Mastr Eylem Planının’ içeriğinde esnaflarımızı rahatlatacak ve tekrar bir güvenin oluşmasına vesile olacak maddelerin olması doğru ve samimi bir yaklaşımdır. Eylem planının bir an önce yürürlülüğe girmesi için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bizler esnaf kardeşlerimizin sürekli yanında olacağız. Desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bir memleketin nabzını en iyi esnaflar tutar"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!