AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 10:34

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI EDREMİTTE YAPILDI

AK Parti genişletilmiş ilçe divan toplantısı Edremit’te yapıldı.
AK Parti Edremit ilçe teşkilatı aralık ayından sonraki ilk genişletilmiş danışma meclisi toplantısını ilçe teşkilatı binasında yaptı. Divan toplantısına AK Parti Van İl Başkanı Av Zahir Soğanda ve İpekyolu İlçe Başkanı Rasım Aslan’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığını Sıddık Kırmızıkaya’nın yaptığı toplantıya partililer ilgi gösterdiler. Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu, ilçe danışma meclisi toplantısını en son Ağustos ayında yaptıklarını ifade ederek, “Bundan sonra düzenli olarak her ay ilçe danışma meclisi toplantılarını yapacağız. Edremit’te de oylarımızı artırarak 1 Kasım seçimlerinde ikinci parti olduk. 7 Haziran seçimleri ile 1 Kasım seçimleri arasındaki farkı biliyoruz. 1 Kasımda partimiz toparlandı. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak oylarımızı artırdık. Bundan sonra daha fazla çalışacağız. 2019 yılına kadar çalışma tempomuzu hiç düşürmeyeceğiz ve 2019 yılında hem Edremit’i hem de Van’ı bu basiretsiz belediye başkanlarından kurtaracağız. Van Edremit’te de halk yüzünü bize çevirdi. Bunlar ne Edremit’te ne de Van’a hizmet edemiyorlar. TOKİ Konutlarında ve ilçe merkez mahallesinde 4 gün sular kesildi. Mahalle susuz kaldı. Borulardaki ufacık bir havayı alamayıp mahalleyi 4 gün susuz bırakan bir belediye Edremit’i, Van’ı nasıl yönetecek. Yönetemiyorlar. 2019’da hem Edremit’i hem de Van’ı AK Belediye ile buluşacak” dedi.
Bayranoğlu, “Hep birlikte yeni Türkiye yolunda tüm halkımızın katılımıyla inşa ettiğimiz bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “bir seçimin bitiş anı diğer seçimin çalışma başlangıcıdır” ilkesinden hareketle Cumhurun kendi anayasasını yapacağı seçimlerinde daha güçlü hazırlanmamız amacıyla rutin olarak yapmış olduğumuz bir genişletilmiş ilçe divanını daha yapmaktan ötürü son derece mutluyuz”şeklinde konuştu.
İlçe danışma meclis toplantılarının adı üzerinde danışma, fikirlerin karşılıklı söylenmesi olduğunu söyleyen AK Parti Van İl Başkanı AV. Zahir Soğanda, “Seçimlerden sonraki ilk toplantıyı Van’ın merkez ilçesi Edremit’te gerçekleştiriyoruz. Seçimlerden sonraki yoğun tempo nedeniyle teşekkür ziyareti dışında ilçeye gelemedik. Hükümetimiz kuruldu, güvenoyu aldı. Mecliste komisyonlar kuruldu. Şu anda da ilçelerde genişletilmiş danışma meclis toplantısı yapılıyor. Ben, Edremit’i tercih ettim. Van’ın kıymetini biliyoruz. AK Parti büyüdü, artık salonları almıyor. İlçe başkanımız yeni bir salon bulsun. Günde meclise Van’dan ortalama 70 misafirimiz geliyor. Van’da ve bunu da görüyoruz. İlçelerde farklı bir heyecan var. AK Parti’nin ikinci dönemi başladı. Bu ikinci dönem daha iyi olacak. Oy veren vermeyen tüm Vanlılara teşekkür ediyoruz. AK Parti’nin omuzuna ağır bir yük yüklendi. Bir ve beraber olan siyasette kazanır, birliği ve beraberliği oluşturmayan siyasette kaybeder. Bugünden itibaren her gün çalışmak gerekli. Seçim vaatlerimizin hepsini yerine getireceğiz. Başbakanımız bir eylem planı açıkladı. Dünyadaki ve bölgemizdeki tüm olumsuzluklara rağmen vaatlerimizin arkasındayız gerçekleştirmek için adımlarımızı attık. Türkiye’yi bölmek isteyenler kaçınılmaz sona doğru hızla gittikleri için hırçınlaşıyorlar. Onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Bütün hesaplarını bozacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!