AK Parti gençliğine işbirliği çağrısı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti gençliğine işbirliği çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 16:29

AK Parti gençliğine işbirliği çağrısı

Haberin Devamı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, partisinin tüm gençlik kollarını sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olmaya ve çalışmalar yapmaya çağırdı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Manisa Gençlik Kolları'nın düzenlediği istişare yemeğinde partili gençlerin sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmesi için çağrı yaptı. Giritligil Otel'de düzenlenen öğle yemeğine Manisa'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, Türkiye'de 15-35 yaş arasında yaklaşık 20 milyon genç bulunduğunu hatırlatarak bu hedef kitleye ulaşmak için sivil toplum örgütleri ile iç içe çalışmak gerektiğine dikkat çekti. Ecertaş, "Manisa'daki yaklaşık 350 bin kadar gence temas etmek zorundayız. Bu birinci önceliğimiz olacak konudur. Bu gençlerimizin sivil toplum örgütleri ile işbirliği sayesinde hiçbir tane sol örgütün bizim arkadaşlarımıza dil uzatamaması gerekiyor"' diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, sivil toplum örgütleriyle uzlaşmacı bir tavır içerisinde istişare içerisinde olunması gerektiğini dile getirerek, "Yeni Anayasa uzlaşma komisyonu AK Parti olmasına karşın CHP yada diğer muhalefet partileri hangi konuların konuşulacağı üzerine direten bir tavır sergiliyor. Uzlaşmacı konular üzerinde tartışma ortamı yaratılmak isteniyor. Halkımızı tartışma konusuna itecek olan çalışmalardan uzak durmamız gerekir. Biz AK Partili gençler olarak bunun öncülüğünü yapalım" dedi.

Ecer konuşmasını ardından yemekli toplantıya katılan sivil toplum örgütlerinin genç temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.



İlker KILIÇASLAN/MANİSA,(DHA)



FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!