Ak Parti Finike'de seçim

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Finikede seçim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 10:32

Ak Parti Finike'de seçim

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - AK Parti Finike Kadın Kolları kongresinde Berrin Pehlivan yeniden başkan seçildi.

Ak Parti Finike Kadın Kolları kongresi Ziraat Odası salonunda gerçekleştirildi. Kongreye; Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Ak Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Ak Parti Finike Kadın Kolları Başkanı Berrin Pehlivan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle kadınlar katıldı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Başka adayın olmadığı kongrede tek listeyle seçime gidildi. Divan heyeti oluşturulduktan sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Pehlivan'ın görev süresince, yönetim ve kadın üyelerle birlikte gerçekleştirdikleri faaliyetleri slayt gösterisiyle davetlilerle paylaşıldı.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde Berrin Pehlivan kadınların güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi. Pehlivan, "Vefakar, cefakar, işlerinden, eşlerinden, evlerinden ve en önemlisi de çocuklarından fedakarlık yaparak gece, gündüz çalışmalar katılarak beraber yürüdüğümüz kadın kolları yönetimime ve kadın üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!