AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:13

AK PARTİ İL BAŞKANI FATİH YEŞİLYURT

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, yayınladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz” dedi
Yeşilyurt kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu milletin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler. AK Parti olarak bu milli şuur çizgisinde, hedeflerimizden biri olan 2023 hedefi ile Cumhuriyetimizin 100.yılına Hep Birlikte Yeni Türkiye’nin inşasını tamamlayarak gireceğiz.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; gazi ve hatta şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor; kıymetli Erzurum halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!