AK Parti’den Seçim Çalışması

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Seçim Çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 13:22

AK PARTİ, VAN'DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, köy sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirten AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, "1 Kasım seçimleriyle ilgili istikrar ve istikbali tesis edecek şekilde bir sonuç istiyoruz. Sitelerde ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlar AK Parti’ye teveccühte bulunuyorlar. İnşallah 1 Kasım’da istikrarın tekrar dört ay öncesine dönecek şekilde tesis olması için, oylarını vereceklerini söylüyorlar" dedi.
1 Kasım’da yapılacak seçimin, ülkenin geleceği ve istikrarın devam etmesi için önemli olduğunu dile getiren Aslan, "İş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı karşılıksız nakdi destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz ise, 1 Kasım seçimlerinden özellikle 276 ve üzeri milletvekilli çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Koalisyon görüşmeleri sırasında tüm partilerin nasıl davrandığına tüm halkımız şahit oldu. Hiç kimse bırakın taşın altına elini koymayı, bir kılını koymayı bile göze alamadı. Biz inşallah, koalisyonların Türkiye’ye yarar getirmeyeceğine inanarak tek parti olarak iktidara gelmeyi arzu ediyoruz. Çünkü tek parti istikrar demek, tek parti sosyal ve siyasal hukukun daha güzel tesisi demek. İnşallah gayretlerimiz bu şekilde" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!