AK Parti’den Bitirilemeyen Sokak Çalışmasına Tepki

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Bitirilemeyen Sokak Çalışmasına Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 17:01

AK PARTİ'DEN BİTİRİLEMEYEN SOKAK TEPKİSİ

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve beraberindeki partililer uzun süredir bitirilemeyen İstiklal Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u göreve çağıran Doğan, "5 aydır yaşanan zulüm vatandaşımızın canına tak etmiştir" dedi.
İstiklal Mahallesi’ndeki vatandaşların 5 aydır çektikleri zulmü bir kez daha dile getirmek için bir araya geldiklerini kaydeden Doğan, bir televizyon kanalına katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un hangi sokaklarda çalışma yapıldığını bilmediğinin ortaya çıktığını iddia etti. Volkan Doğan, "İstiklal Mahallesi’nde vatandaşların ne çektiğini bilmiyor. Böyle bir vurdumduymazlık ve basiretsizlik bir belediye başkanına yakışmamaktadır. Buradan Sayın Kurt’a sesleniyorum İstiklal Mahallesi’nde toplam 7 sokakta 5 aydır ciddi bir mağduriyet var. Gündoğdu’da milletvekilini de yanına alıp ’Bana imza verin ben Gündoğdu’nun dönüşümünü gerçekleştireyim diyorsun. Kazım Bey siz beş aydır, beş sokağın tretuvarını tamamlayamadınız, 274 dönümlük Gündoğdu’da bu dönüşümü nasıl tamamlayacaksınız. İstiklal Mahallesi’nin durumu ortada. Bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
GÜNDOĞDU SORUNU
Diğer bir gündem konusu olan Gündoğdu Mahallesi’nin dönüşümü ile ilgili de konuşan Doğan, "Kazım bey geçtiğimiz günlerde milletvekili Gaye Usluer ile Gündoğdu Mahallesi’ne gitti. Doğruları söyleyemeyerek onları yanıltmaya çalıştı. Gelin bir ortak akıl yönetelim. Madem dürüstsünüz Pazar günü saat 14.00’de Gündoğdu’da Ağaçhisarlılar Derneği’ne gel. Milletvekillerimizi de davet edelim Gündoğdu’nun sorununu çözmek için gayret edelim. Bakalım kim doğru söylüyor, kim vatandaşımızı yanıltıyor. Hodri meydan" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!