AK Parti Demre Mitingi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Demre Mitingi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 14:11

DEMRE AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ (SUAT METİN/ANTALYA-İHA)

Antalya’nın Demre ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından mahalleler arası buluşma mitingi düzenlendi. AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Partili vatandaşların 2. sınıf vatandaş muamelesi görüp, zenci muamelesi yapılmaya çalışıldığını, sahibi oldukları bu topraklardan defedilmeye çalışıldıklarını belirterek " Bir yere gitmiyoruz, tek başına iktidara geliyoruz" dedi.
Ak Parti Demre İlçe Başkanlığı tarafından seçim bürosu önünde düzenlenen mitinge Ak Parti Antalya Milletvekili adayları Mustafa Köse , Ercan Mektepliolu, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı, Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile meclis üyeleri de katıldı.
Coşkulu kalabalığa balkondan hitap eden Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu , Davalarının ve saflarının belli olduğunu belirterek " Bizim safımız, Hz. İbrahim’in ateşini söndürmeye giden karıncanın söylediği, safımız belli olsun dediği saftır. Bizim safımız Nemrut’a karşı İbrahim’in yanında olanların safıdır. Bizim tarafımız, Firavun’a karşı Musa’nın yanında olanların safıdır. Bizim safımız Şer güçlerine karşı ’one minute’ restiyle cevap veren Recep Tayyip Erdoğan’ın safıdır” dedi.
Konuşmak için balkona gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse ise, Demre’nin her türlü hizmete layık olduğunu söyledi. Mustafa Köse, “Önemli olan bugün işin gereğini yapmaktır. Üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışıyoruz. İlçe başkanımız, kadın kollarımız, büyükşehir belediyemiz, belediye başkanımız çalışıyor. Demre’ye hizmet vermiyor diye eleştiriliyoruz bazen. Demre bizim için kıymetlidir, önemlidir. Şu yüzünüzdeki muhabbet var ya işte o her şeye değer” diye konuştu.
Ak Partili vatandaşların 2. sınıf insan yerine konulduğunu ifade eden Köse, “ Tabiri caiz ise bize zenci muamelesi yapmaya kalktılar ve bizi kendi memleketimizden, sahibi olduğumuz bu topraklardan defetmeye kalktılar. Ama bu meydan ve biz diyoruz, toparlanıp gitmiyoruz, kendimize geliyoruz, tek başına iktidara geliyoruz” dedi.
Son olarak hükümetin terör konusundaki kararlılığına dikkat çeken Köse, “Biz dağı taşı bombalıyorduk önceden. Ama şimdi kendi insansız hava araçlarımızla, kendi istihbaratımızı alıyoruz. Ve teröristlerin üzerine Kandil’e öyle bir bombalar indirdik ki nereden geldiğini şaşırdılar. Nokta atışı yaptık, tam tepelerine indirdik. Ama nasıl indirdik biliyor musunuz? O bombalar eskisi gibi değil, sadece telefonlar, sizler bizler akıllı değiliz, bombalarımız da artık akıllı Bomba düşüyor, düştüğü yerde patlamıyor, İnsan ısına duyarlı, teröristi bulana kadar takip ediyor, buluyor ve orada ocağına incir ağacını dikiyor. Şimdide işin sonuna geldiler ‘aman barış aman barış’ diyorlar. Yok öyle yağma. Silahları gömeceksin, üstüne betonu dökeceksin, elleri havaya kaldırıp teslim olacaksın. Olmazsa nokta nokta nokta” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından alana dolan kalabalığın içine giren Mustafa Köse ile tüm vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!