AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe’den Provokasyon Uyarısı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe’den Provokasyon Uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 15:43

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Metanetli, güçlü ve sabırlı olmalıyız. Türkiye güçlü bir devlettir. Küresel güçler Türkiye’yi zor durumda bırakmak için PKK ve uzantılarını maşa olarak kullanmaktadır. Vatandaşlarımızdan, provokasyonlara kapılmamalarını istiyoruz" dedi.
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, parti binasında yönetimi ile birlikte gündemi değerlendirdi. Çerkezköy’de düzenlenen ’Teröre Lanet ve Şehide Saygı’ yürüyüşüne ve sonrasında yaşanan olaylara değinen Abdullah Öğe, "Diğer partiler gibi biz de bu yürüyüşe katılacaktık. Yürüyüş öncesi belediye binasında diğer siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Ankara’da olduğum için ben katılamadım. Partimizi temsilen Ercan Erdoğan toplantıda hazır bulundu. Bu toplantıda yürüyüş sırasında kesinlikle hiçbir siyasi parti işareti yapılmayacağı ve siyasi içerikli sloganlar atılmayacağı yönünde karar alındı. Fakat bu karara daha yürüyüş öncesinde uyulmadığını, uymayanların da uyarılmadığını görünce yürüyüşe katılmadık" diye konuştu.
1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Abdullah Öğe, "Genel Merkezimizden gelen talimat gereği bu seçimlere vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyerek hazırlanacağız. Az sayıda da olsa verimli görüşmeler gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Bize gelmeyene biz gideceğiz. Sıkılmadık el bırakmayacağız" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!