AK Parti Boğazlıyan teşkilatından Başkan Akay'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Boğazlıyan teşkilatından Başkan Akaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 15:28

AK Parti Boğazlıyan teşkilatından Başkan Akay'a ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.   

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Kongresinde Başkan seçilen Osman Düğenci ve yönetim kurulu üyeleri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'a ziyarette bulundu.  Düğenci ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, "İlçemizin en büyük kuruluşu olan Şeker Fabrikamız ilçemize büyük katkı sağlamaktadır. Başkanımız Hüseyin Akay ve yönetim kurulu İlçemizde pancar üreticilerinin haklarını koruma açısından her türlü yardımı yapmaktalar. O yüzden biz de Hüseyin Bey’e ziyarete geldik. Yardım ve desteklerini daha fazla beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay ise, "Teşkilat işleri topluma yararlı faaliyetleri yaptığı gibi bizde çalışmalarımızı toplum menfaati yapma gayreti içindeyiz. Dolayısıyla bu anlayış içinde olan insanların kuruluşlarının birbiriyle irtibatta olması, beraber hareket etmesi topluma daha fazla fayda getireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!