AK Parti Beyciler’e Çıkartma Yaptı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Beyciler’e Çıkartma Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:25

AK PARTİ BEYCİLERE ÇIKARMA YAPTI.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, SKM Başkanı Şinasi Tuzluoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beyciler Mahallesine çıkartma yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Düzce Teşkilatları 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız verdi. Beyciler Mahallesine çıkartma yapan AK Parti Düzce Milletvekilleri, İl Başkanı Hikmet Keskin ve tüm teşkilat üyeleri AK Partiye destek istedi. Beyciler de kahvehanelerde vatandaşlara hitap eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 14 yılda çok şeyler başardıklarını ve ülkeyi baştan sona değiştirdiklerini anımsatarak milletin ve ülkenin kendine güvenini geri kazandırdıklarını ifade etti. Keşir, “7 Haziran’dan bu yana partilerin tutumunu da görüyor, Bahçeli’nin de tutumunu görüyor. HDP’ye oy verenler de gerçeği görmeye başladı. Bu ülkenin ekonomisini, eğitimini başka bir partiye emanet edemeyeceğini milletimiz anladı. Bu sebeplerden dolayı bu kadroların sorumluluğu herkesten çok daha fazla ve biz de sorumluluğumuzu çok iyi biliyoruz. Şimdi safları sıklaştırma ve Türkiye’mize sahip çıkma zamanıdır” diye konuştu.
Beyciler Mahallesinde konuşan AK Parti Milletvekili Fevai Arslan ise 14 yılda büyük yürüyüşlerinin aynı güçle, coşkuyla, ilk günkü aşkla sürdüğünü belirterek, “7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti olmasaydı, bugün Türkiye’de vatanımıza, milletimize kasteden bu terör örgütleriyle mücadele edecek bir irade ortaya çıkmayacaktı. AK Parti varsa bu ülke sahipsiz değildir. AK Parti varsa Türkiye’nin geleceği parlaktır. AK Parti varsa bu vatanın geleceği güçlü ve kuvvetli olacaktır. AK Parti varsa birlik, dirlik ve kardeşlik her zaman ve her zeminde ayakta olacaktır” dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü ise AK Partinin seçim vaatlerinin ayağı yere basan vaatler olduğunu belirterek, “Toplumun tüm kesimlerine dönük önümüzdeki 4 yıllık süre zarfında ne taahhüt ediyorsak, seçim beyannamemize açık, net, somut bir şekilde koyduk. Bu taahhütlerde bulunurken bir taraftan ekonominin gereklerini dikkate aldık. Bir taraftan da vatandaşın yaşam standardını artırmanın gayreti içerisinde hareket ettik. 14 yıldır bu ülkenin gelişmiş ülkeler seviyesine yükselerek lider ülke olması için projelerimizi hayata geçirdik. Biz inanıyoruz ki AK Parti hareketini milletimiz de özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan tablo ile daha da iyi anladı” ifadelerinde bulundu.
AK Parti heyeti Beyciler Mahallesinde vatandaşların sorunlarını da dinleyerek eksikliklerin son bulacağını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!