AK Parti Aydın milletvekilleri mazbatalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Aydın milletvekilleri mazbatalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 17:55

AK Parti Aydın milletvekilleri mazbatalarını aldı

Haberin Devamı

AYDIN'da AK Parti'den milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Posacı törenle mazbatalarını aldı.

Aydın Adalet Sarayı'nda bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda AK Partili Aydın milletvekilleri için mazbata töreni düzenlendi. Törene AK Parti'den milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Posacı ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile partililer katıldı. AK Partili 4 milletvekiline mazbatalarını, Aydın İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Çizmeci verdi.

Mazbatasını aldıktan sonra AK Parti Aydın milletvekilleri adına konuşan Mustafa Savaş, tarihi bir ana tanıklık ettiklerini ve ilk kez 24 Haziran'da partisinin Aydın'da 4 vekil çıkardığını söyledi. Büyük bir sorumluluk yüklendiklerini kaydeden Savaş, "Önümüzdeki dönemde büyüyen, gelişen, kalkınan Türkiye'mizden Aydın olarak daha fazla pay alabilmek için Ankara'da diğer milletvekillerimizle birlikte yumruğumuzu masaya vuracağız. 24 Haziran seçimlerinin ardından yeni hükümet sisteminin ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Aydın kazandı, millet kazandı, Türkiye kazandı. Bundan dolayı Devlet Bahçeli, ülkücü kardeşlerimiz ve Büyük Birlik Partisi'ne selam olsun. Bu mazbatada partililerimizin fedakarlığı var. Bundan dolayı partililerimize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın'ın sorunlarını bilen bir milletvekili ekibi olduklarını söyleyen Savaş, "Aydın tarım, turizm, ticaret ve üniversite kenti. Ayrıca zenginleşen ülkemizden Aydın'ın daha fazla pay alması için gayret göstereceğiz. Önümüzdeki dönemde Aydın'da gerçekleştireceğimiz projeler şehir hastanesi, otoyol, adliye binası, Aydın Serbest Bölgesi ve hızlı tren projeleri olacak" diye konuştu.

Konuşmanın ardından milletvekilleri partililerin tebriklerini kabul etti.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!