Ak Parti Akseki'de devir teslim

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Aksekide devir teslim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 14:33

Ak Parti Akseki'de devir teslim

Haberin Devamı

 

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) - AK Parti Akseki ilçe başkanlığı kongresinde başkan seçilen Ahmet Güngör Erk, görevi Başkan Mehmet Özdilek'ten devraldı.

İlçe başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine 3 dönem kuralı nedeniyle aday olmayan Mehmet Özdilek ile yeni Başkan Ahmet Güngör Erk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mehmet Özdilek, Erk ve yönetimine başarı dilerken, 9 yıllık görev süresince partinin oy çıtasını her zaman yükseklere çıkarttığını söyledi. Özdilek, "Hem partimize çalıştık hem de ilçemize hizmetler kazandırdık. 9 yıl önce yüzde 18 olan partimizin oy oranını yüzde 60'lara kadar çıkarttık. En son halk oylamasında yüzde 53.8 ile Antalya ikincisi olduk. Bu bizler için mutluluk verici bir olay. Tabi ki bu oranı çıkartırken ilçemize ve köylerimize yapılan hizmetleri anlattık. Sizlerin de öncelikle memleketimize hizmet anlayışıyla hareket ederek çalışmalarınızda başarılar dileriz. Halkımız ve partimiz için her zaman görev başında olacağız. Birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek" dedi.

Ahmet Güngör Erk de Mehmet Özdilek ve ekibinin 9 yıldır layıkıyla görevi yerine getirdiğini vurgularken, bayrağı artık kendilerinin teslim aldığını söyledi. Hizmetlerinden dolayı Özdilek'e teşekkür eden Erk, "Kurulduğu günden bu güne kadar Ak Parti ilçe yönetiminde görev alan tüm partililere teşekkür ediyorum. Bu bayrağı bizler teslim aldık. Yüzde 53.8 oy çıtasına yükselten bir yönetimden bizlere bu görev verildi. Bizlerin de inşallah bu oy çıtasını daha yükseklere çıkartacağımızı ümit ediyorum. Tabi ki bizlerin tek hedefi ilçemize ve partimize hizmettir. Ak Parti sorun çözen, hizmet üreten, icraat yapan, bütün Türkiye'yi aynı samimiyetle kucaklayan siyaset tarzıyla bütünleşmiştir. Partimizin hedeflediği 2023 vizyonuna yakışır hizmetlerle ilçemizi daha ileriye taşımak, hak ettiği yere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!