AK Parti ailesi Canik'te buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti ailesi Canikte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 15:31

AK Parti ailesi Canik'te buluştu

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın Canik Kültür Merkezi'nde düzenlediği iftar yemeğinde AK Parti ailesi buluştu.
Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programı Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İftar yemeği AK Parti ailesini bir araya getirdi. Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine partililer tarafından ilgi büyük gösterilirken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, konuklara yakın ilgi gösterdi.
Konuşmasına Müslümanların Ramazan ayını tebrik ederek ve İsrail’i kınayarak başlayan Başkan Genç, "24 Haziran’da da 16 yıldır olduğu gibi inşallah yeniden tarih yazacağız, destan yazacağız. Ancak bunun için 24 Haziran için de her zaman ki gibi çok çalışacağız.  Benim Canikli hemşehrilerimin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tercihini istikrardan yana kullanacağından hiç şüphem yoktur. Ancak bizim için önemli olan daha önce yakaladığımız başarı çıtasını daha yukarı çıkarmak, Canik'te rekor kırmaktır" dedi.
AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, Canik'te düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve beraberliğin güzel bir örneği olduğunu ifade ederek, "Bizlerin bir araya gelmesini, birlik ve beraberlik içinde olmamızı hem şehrimiz, hem ülkemiz hem de milletimiz için çok önemsiyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!