AK Parti Ailesi Birlik Yemeğinde Buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Ailesi Birlik Yemeğinde Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 14:41

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ TOÇOĞLU AK PARTİLİLER YEMEĞİNDE KONUŞTU.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti birlik yemeğinde kuruluşundan bugüne partide görev yapmış ve yapmakta olan isimler ile bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Ali İnci, 22, 23, 24. Dönem Milletvekilli Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Milletvekilli Adayı Nuray Sağıroğlu, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Toçoğlu, “AK Parti 2002’de kurumsal kimliğine kavuşmuş bir parti olsa da biliyoruz ki; kökü çok eskilere dayanan, geçmişi olan bir misyonun mensuplarıyız. AK Parti ailesi olarak hepimizin üzerinde bu misyonun ağırlığı ve sorumluluğu var. Bu sorumlulukla 1 Kasım’a seçimlerine hazırlık yapıyoruz. Süreç içerisinde unuttuğumuz, ihmal ettiğimiz ve kırdığımız arkadaşlarımız vardır. İşin başında biz olduğumuza göre sorumlulukta bize düşer. Biz bu kardeşlerimizin hepsi ile kucaklaşmaya hazırız. Bizim için önemli olan AK Parti’dir” diye konuştu. AK Parti’nin örnek bir birliğe sahip olduğunu da aktaran Başkan Toçoğlu, “İnşallah önümüzdeki tarihi süreci de beraber yüklenerek, sorumluluk taşıyarak, aydınlık yarınlara beraberce ulaşacağımızı inanıyorum. Yeni bir yenilenmeyle Haydi Bismillah diyerek çıktığımız yeni yolda, partimizin emrine hep birlikte amadeyiz. Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görevler yapan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah çalışmalarımızı bereketlendirsin” şeklinde konuştu.
Milletvekili Mustafa İsen ise yaptığı açıklamada, “AK Parti camiası olarak iyilik ve fedakarlık hareketini sürdürmeye devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde halkımız bize bir ders verdi. 7 Haziran seçimleri sonrasında yeniden toparlanmaya, başımızı dik tutmaya yönelik bir yaklaşım içerisinde olduk” dedi. İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, “Türkiye’nin kaderini AK Parti’nin kaderiyle birleştiğini görüyoruz. Bütün dünyadaki mazlumların kaderi de AK Parti’nin kaderi ile birleşti. AK Parti kimsenin şahsi paydası değildir. AK Parti iyilik hareketidir. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “Gerçekleştirilen 5. Olağan Kongre’de İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı şahsıma uygun görüldü. Bu görev aslında çalışkan, vefakâr ve başarılı Sakarya teşkilatına verildi. Sakarya’da tüm teşkilatımızla çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bizler nefislerimizi mazlumların sesi için ayaklarımızın altına aldık. Benim için Genel Başkan Yardımcılığı bir makam değil, halkımızın yüklediği bir sorumluluktur. Bu şuur ile de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. Üstün, “1 Kasım seçimleri Türkiye’nin gelişiminin devam etmesi için çok önemli bir seçimdir. Rüzgâr arkamızdan esmeye başladı. Bu yüzden yelkenlerimizi açmak zorundayız. Kaybettiğimiz 5,5 puanlık oy kaybımızı tekrardan kazanmak için çalışıyoruz. Sakarya’da oy yüzdemizi yüzde 65’lere çıkaracağız. Daha sonra Sakarya’daki doğal oyumuz olan yüzde 70’lere ulaştırmaya gayret edeceğiz. Kongremiz yapıldıktan sonra tüm teşkilatlarımızda güzel bir hava oluştu. İnşallah 1 Kasım’da büyük bir zafer kazanacağız” ifadelerini kulandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!