Ak Parti Afyonkarahisar'a yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Afyonkarahisara yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 17:16

Ak Parti Afyonkarahisar'a yeni yönetim

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AK Parti Afyonkarahisar'da asaleten göreve atanan İl Başkanı Hüseyin Sezen, yeni yönetimini oluşturdu.
Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkan vekili olarak görev yaparken, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten göreve atanan Hüseyin Sezen, yetki belgesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'tan aldı. Sezen, genel merkezle istişareler sonucu hazırladığı yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi.
Yönetim kurulunda Abdil Tıkır, Ahmet Kışpınar, Bahattin Savrukoğlu, Davut Yılmaz, Ekrem Demirel, Fahrettin Zobalı, Fatma Erdoğan, Halil İbrahim Sevim, Hüseyin Ceylan Uluçay, Hüseyin Menteş, İbrahim Eroğlu, Kenan Şahin, Mehmet Siper, Meriç Kadir Tarkan, Merve Tuğba Ablak, Mustafa Kardaş, Mustafa Kocaşaban, Mustafa Ötken, Nurettin Birliktir, Saadet Selcen Hıdıroğlu, Selim Arıcı, Sibel Demir, Şenay Karaçıl, Şükrü Tunçbilek, Tahsin Aydın, Talha Hüseyin Akkaya, Yavuz Kocaşaban, Yunus Emre Koca ve Ziya Coşkun Karadeniz yer aldı.
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, sadakat, şefkat ve tevazu üzerine kurulmuş bir yönetim listesi hazırladıklarını belirterek, kimseyi dışlamadıklarını ve ayırmadıklarını söyledi. Sezen, "Listemizi Ak Parti Genel Merkezimize sunduk. Bu listedeki dava arkadaşlarımızla birlikte gönül seferberliğine çıkıyoruz. Siyasetimiz birlik ve beraberlik siyasetidir. İlklerin ve ilkelerin partisi Ak Parti her daim vefayı ön planda tutmuştur. Afyonkarahisar'a sadakat, mazlumlara şefkat, vatandaşlarımıza tevazu ile yaklaşacak yönetimimizle, gönül birlikteliğini inşa ve ihya etmek üzere çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Afyonkarahisar'da kurulan partimize, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her dönem teveccüh gösteren, destekleyen hemşehrilerimize vefa borcumuz var" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!