Ak Masa çözüm üretiyor

Güncelleme Tarihi:

Ak Masa çözüm üretiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 11:10

Ak Masa çözüm üretiyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı AK Masa Birimi vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştırma konusunda yoğun bir çaba sarfediyor.
AK Masa'ya başvurular yüz yüze, call center, e-mail, sosyal medya, BİMER, CİMER, dilek, istek kutusu, valilik ve kaymakamlık kanalıyla olurken son 6 ayda başvuru sayısı 58.648 oldu. En fazla başvuru web yoluyla olurken, ikinci sırayı ise telefon başvurular alıyor.
ÖZEL EĞİTİM MERKEZLERİNE ZİYARET
AK Masa'nın düzenlediği Keçiören Tanıtım Gezilerinden de 618 vatandaş faydalanırken, Belediye girişinde yer alan Halkla İlişkiler Karşılama Bankosu ise yeni bir uygulama olarak hizmete sunuldu. Bankodaki görevli halkla ilişkiler uzmanları hem vatandaşı doğru yönlendiriyor hem de bilgilendiriyor. Belirli periyotlarda esnaf ve Keçiören'in kurumlarını ziyaret eden AK Masa yetkilileri 2017 yılında da özel eğitim merkezlerini gezerek çocuklara puzzle dağıttı.
Halk buluşmaları projesi kapsamında ilçedeki 9 merkezi noktada  halk günü düzenleyerek yüz yüze iletişimi  mahallelere taşıdıklarına da dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vatandaşlarımızın ayağına giderek halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Keçiörenli'lerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!