Ailesi kayıp Şükrü Kadri'yi arıyor

Güncelleme Tarihi:

Ailesi kayıp Şükrü Kadriyi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 17:03

Ailesi kayıp Şükrü Kadri'yi arıyor

Haberin Devamı

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da geçen cumartesi günü evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan denizcilik fakültesi mezunu Şükrü Kadri Yaşar'ın (23) bulunması için ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Muratpaşa İlçesi Elmalı Mahallesi'nde ailesiyle oturan denizcilik fakültesinden geçen yıl mezun olan Şükrü Kadri Yaşar, arkadaşlarıyla buluşmak için geçen cumartesi günü öğle saatlerinde evden ayrıldı. Annesi Gülseren Yaşar'a Lara bölgesine gittiğini söyleyen Şükrü Kadri Yaşar'dan bir daha haber alınamadı.

Yaşar'ın eve dönememesi üzerine ağabeyi avukat Veysel Yaşar, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Kardeşinin geçen yıl üniversiteden mezun olduğunu, cankurtaranlık eğitimi aldığını ve vücut geliştirme sporu yaptığını belirten Veysel Yaşar, "Son derece uyumlu bir insandır. Herhangi bir sorunu yoktu. Bir tur şirketine iş başvurusu yaptı. Onlardan gelecek cevabı bekliyordu" dedi.

Kardeşinin evden ayrılırken kimliğini ve banka kartlarını yanına almadığını, üzerinde sadece babasından aldığı 15 TL bulunduğunu ifade eden Veysel Yaşar, "Bildiğimiz tüm arkadaşlarını ve gittiği spor salonunu aradık ancak gören kimse yok. Telefonu kapalı. Arkadaşları da sosyal medya üzerinden arıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!