Aileme göre ben kimseyi sevemezmişim

"Çok uzun yıllardır görüştüğüm biri var. Artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun istedim ama ailem benim birini sevebileceğime inanmıyor."

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, size başvurmak zorunda kaldım, çünkü kimseye anlatamıyorum derdimi. Çok uzun yıllardır görüştüğüm biri var. Ben 24 yaşındayım ve artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun istedim ama ailem istemedi.
Onlara göre ben birini sevemezmişim, çünkü bugüne kadar hiç ciddi bir ilişki yaşamadım. Oysa şimdi onu o kadar çok seviyorum ki... Yalvarıyorum, kendimi heba ediyorum yine de fikirlerini değiştiremiyorum. Ben kendimi tanıyamıyorum artık, aklım yerinde değil, canımdan çok seviyorum ben onu. Onsuz geçen günler beni bitiriyor. Ne olur yardım edin bana, yalvarırım.

Rumuz: Coşku

Sevgili kızım, bugüne kadar ne yaptın da aileni hayal kırıklığına uğrattın, bilemiyorum. Ama sanırım sana olan güvenlerini kaybetmişler. Şimdi de gerçek anlamda sevmiş olsan da, bu ilişkini kabul etmeye yanaşmıyorlar demek ki. Yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorlar anlaşılan.
Bence bu konuda çok fazla ısrar etme. Bir süre sabırla bekle ve onların ikna olacakları anı yakalamaya çalış.
Eğer gerçekten bu genç adamı seviyorsan, ondan ayrılmadığını, ona değer verdiğini görürler ve sana inanırlarsa, sanırım sana karşı bu olumsuz düşüncelerinden vazgeçip sana onay verebilirler. Ama bu dönemde sakın ailenle çatışmaya, onlarla mücadele edip kırıcı olmaya kalkışma. Bütün enerjini, sevgini yaşatmaya odakla...

Yazarın Tüm Yazıları