Ailem sayesinde oyuncu olmadım

Güncelleme Tarihi:

Ailem sayesinde oyuncu olmadım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 04:00

Annesi ve babasıyla birlikte “Karadağlar” dizisinde rol alan Zeynep Özyağcılar, ‘rolü ailesi sayesinde aldığı’ iddiasına tepkili...

Haberin Devamı

ZEYNEP ÖZYAĞCILAR VE AİLESİ (FOTO-GALERİ)    

Zeynep Özyağcılar, Dostoyevski’nin “Karamazov Kardeşler” romanından uyarlanan “Karadağlar” dizisinde babası Erdal Özyağcılar ve annesi Güzin Özyağcılar’la birlikte rol alıyor. Ancak Nazlı Öğretmen rolünü ‘soyadı’ sayesinde aldığı iddiası, genç oyuncuyu çok üzüyor. Konservatuvarın oyunculuk bölümünden mezun olan 26 yaşındaki Özyağcılar, yaptığı işin eğitimini aldığını özellikle vurguluyor:

SOYADIMI KULLANMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

“Okuduğum işi çok seviyorum. Beş yıldır da Şehir Tiyatroları’nda oyunculuk yapıyorum. Ama nedense beni sonradan ortaya çıkmış, ailesinin torpiliyle oyuncu olmuş biri sanıyorlar. Benim hiçbir zaman televizyona çıkıp ünlü olmak gibi bir düşüncem olmadı. Olsaydı, beni ekranda çok daha önceden görürdünüz. Ama ben işe sanatsal yönünden baktığım için, soyadımı kullanmayı hiçbir zaman düşünmedim. Nazlı rolünü üstlenmemin de annem ve babamla uzaktan yakından alakası yok.”

Haberin Devamı

NAZLI ROLÜ GELİNCE DİĞER PROJEYİ REDDETTİM 

Yaklaşık 3,5 aydır hem İstanbul’daki tiyatro çalışmalarına devam eden hem de “Karadağlar”ın Kazdağları’ndaki çekimlerine katılan Zeynep Özyağcılar, dizi için başka bir projeyi reddettiğini de belirtiyor: “Diziye başlamadan önce babamla birlikte uzun çalışmalar yapmıştık. Şans eseri Nazlı rolünü bana teklif ettiler. Yapımcımız Fatih Aksoy ‘Neden bu zamana kadar kendini sakladın’ deyince, yapabileceğimi düşündüm ve teklifi kabul ettim. Hatta o dönem bir proje daha gelmişti. ‘Karadağlar’ın çekilme ihtimali artınca, diğer rolü reddetmek zorunda kaldım.” Sinem VURAL

Ayne sette olmak çok hoş

“Babamla henüz karşılıklı oynayabileceğimiz bir sahne olmadı. Ama aynı sette olmamız çok hoş. Orada anne, baba ve çocuğu bir kenara bırakıp, oyunculuk yapıyoruz ve bu çok güzel.”
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!