Aile İşi dizisi 2. bölüm yine kahkaha dolu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi dizisi 2. bölüm yine kahkaha dolu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 22:28

Aile İşi dizisinin 2. bölümü bu akşam ekrana geldi. Seyircilerini yine kahkahaya boğacak olan dizi nefes kesen sahneleri ve birbirinden komik diyalogları ile dikkatleri ilgiyle takip ediliyor. İşte Aile İşi 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Ufuk Özkan, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu ve Can Bonomo gibi birbirinden değerli oyuncu ve sanatçıların rol aldığı ATV'nin yeni dizisi Aile İşi 1. bölümü ile dizi dünyasına giriş yaptı. NTC Medya'nın yapımcılığındaki Aile İşi 1. bölümünde neler yaşandı?, Aile İşi reytingleri belli oldu mu?, Aile İşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AİLE İŞİ 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AİLE İŞİ 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aile İşi dizisinin 17 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen 1. ilk bölümünde oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Dizinin küçük karakteri 'Ece' zengin bir ailenin kızıdır. Bir trafik kazası sonucu annesi ile babasıyla ailesinden toplam yedi kişiyi kaybetmiştir. Bu da yetmezmiş gibi Ece hafızasını da yitirmiştir. Doktorlar, Ece'nin hayata tutunması ve hafızasının yerine gelmesi için bir aileye ihtiyacı olduğunu söyler. Kader Ece'nin yüzüne gülmüştür ve Ece'ye yeni bir aile bulunmuştur. Ancak bu aile, normal şartlarda biraraya gelmeyecek olan yedi kişiden oluşmaktadır.

Haberin Devamı

Ece'nin amcası doktorun önerdiği en tesirli yöntem olan 'sahte aile'yi denemeye karar verir ve Hakan'dan yardım ister. Birbirinden habersiz, birbirinden arıza, birbirinden orijinal, birbirinden 'bela mıknatısı' yedi kişi, bir aile olmak zorundadır artık. Bu ilginç aileyi, kahkaha ve hüzün yüklü durumlar bekler.

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!