Aile içi kavgada silahlar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Aile içi kavgada silahlar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 14:47

Altındağ’da eski damatları Ercan K.’nın silahlı saldırısına uğrayan Muzaffer Ç. ve oğlu Taner Ç. hayatını kaybetti. Görgü tanıkları iki tarafın da birbirine ateş ettiğini belirtirken saldırgan Ercan K. yaralı olarak yakalandı.

Haberin Devamı

Altındağ Babür Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Sami Ulus Çocuk Hastanesi önünde otomobillerinin içinde oturan baba Müzaffer Ç. ile oğlu Taner Ç.’nin yanına aile için anlaşmazlık yaşadıkları öğrenilen eski damatları Ercan K. geldi. Baba ve oğlu ile tartışan Ercan K. silahını çekerek, Muzaffer Ç. ile Taner Ç.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganın 11 el ateş ettiği iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Polis, saldırgan Ercan K.’yi olay yerinde yaralı şekilde ele geçirirken, 112 Acil Servis ekipleri, Muzaffer Ç.’nin hayatını kaybettiğini, oğlu Taner Ç.’nin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Kalp masajı yapılarak hastaneye kaldırılan Taner Ç. de acil olarak alındığı ameliyatta yaşamını kaybetti.

İKİ TARAF DA ATEŞ AÇTI

Haberin Devamı

Olay sırasında Babür Caddesi’nden geçen bir vatandaş şunları söyledi:
“Olayı gördüm, yalnız silah seslerinden dolayı fazla dışarı çıkamadık. Kör kurşuna kurban gitmemek için. Bir yaralı olduğunu gördüm. Kırmızı bir arabanın yanında yerdeydi. Saldırgan kişi de yanı başına oturmuştu ve oda yaralıydı. Bir tanesi de arabanın içerisindeydi ve muhtemelen ölmüştü. Diğer arabanın içerisinde olan kişiyi de çıkartarak kalp masajı yapmaya başladılar. Daha sonra ekipler geldi buraya. Saldırgan da silahla yaralanmıştı ve ayrıca darp edilmişti. Her iki tarafta karşılıklı olarak ateş etti birbirlerine” Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, Altındağ’da yaşanan silahlı saldırıda olayın aile içi anlaşmazlık sebebiyle yaşandığı, saldırgan Ercan K.’nin polis tarafından suç aletiyle birlikte yakalandığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!