Aile boyu okçular

Güncelleme Tarihi:

Aile boyu okçular
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda ülkemize altın madalya kazandıran Deniz Günay'ın babası Antrenör, kardeşi Damla da ablasının izinden yürüyor.

Almanya'nın Oldenburg kentinde yapılan 6'ncı Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak altın madalyaya uzanan Deniz Günay'ın Samsun'daki evinde bayram var. Kızını büyük bir titizlikle yetiştiren Okçuluk Antrenörü Kadir Günay, ‘‘Onun şampiyon olacağından emindik’’ dedi.

Henüz 11 yaşında kızını ok ve yayla tanıştıran baba Kadir Günay Samsun Gençlik ve Spor Kulübü'nde Okçuluk Antrenörü. Anne Hamide Günay ve ablasının izinde yürüyen Damla, şampiyonluk haberini alınca havalara uçtu. Aile mensupları ‘‘Deniz bizim olduğu kadar Türkiye'nin de gururudur’’ dedi.

Kızının, disiplinli sporculuk yaşamıyla başarıyı elde ettiğini söyleyen Kadir Günay, ‘‘İdmanlarını asla aksatmadığı gibi sürekli artı antrenmanlar da yapardı’’ derken Hamide Günay da, eşi ve çocuklarıyla gurur duyduğunu, başarılarının devam etmesi için var gücüyle destek vereceğini söyledi.

AİLESİNİ SEVİNCE BOĞDU

Avrupa Şampiyonu okçumuz Deniz Günay'ın ailesinde sevinç var. Baba Kadir Günay, ‘‘Onun şampiyon olacağından emindik’’ derken, kızının hiçbir idmanını aksatmadığını söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!