Aıesec Eskişehir Yeni Üye Alımlarını Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Aıesec Eskişehir Yeni Üye Alımlarını Gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:41

YENİ AİESEC ÜYELERİ PROJELERİNİ SUNDU.

Türkiye İktisadi ve Ticari İlimler Talebeleri Staj Komitesi Derneği (AIESEC) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘AIESEC Eskişehir Üye Eğitimi’’ etkinliği gerçekleştirildi.
Yunus Emre Kampüsü içerisinde bulunan Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirilen etkinliğe Öğr. Gör. Dr. Mehmet Gökhan Turan ve pek çok AIESEC üyesi katıldı. On takımdan oluşan yaklaşık yüze yakın öğrencinin takım sunumlarını ve dans gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlik hakkında bilgi veren AIESEC Eskişehir Şube Başkanı Çağla Şahin, AIESEC’İN öğrenciler ve yeni mezun olanlar için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanı sağlayan dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olduğunu söyledi. Şahin, “AIESEC dünyanın en büyük gençlik organizasyonlarından birisidir. Bu yaptığımız etkinlik AIESEC -Eskişehir’in üye alım döneminde her zaman yaptığı bir iş. Genel olarak iki haftalık hızlandırılmış kurs gibi eğitim alan yeni arkadaşlarımız mülakatı geçtikten sonra o iki hafta boyunca yaptıkları projelerini takım liderleri ile birlikte sunuyorlar “ dedi.
AIESEC’in insanların içindeki liderlik potansiyelini keşfetme fırsatı sunan, temel amacı dünyaya barış getirmek olan bir kuruluş olduğundan bahseden Şahin, AIESEC’in yurt dışına staj için öğrenci gönderip getirdiğini bu şeklide öğrencilerin staj yaparken yaşadığı deneyimler sayesinde zorluklara karşı mücadele etmeyi öğrendiklerini dile getirdi.
Etkinlik, yeni üyelerin takımlarıyla birlikte sunumlarını ve takım danslarını gerçekleştirdikten sonra sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!