AİBÜ Rektörü’nden Öğrencilere Terör Uyarısı

Güncelleme Tarihi:

AİBÜ Rektörü’nden Öğrencilere Terör Uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 14:08

AİBÜ REKTÖRÜ PROF. DR HAYRİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİ TERÖR OLAYLARINA KARŞI UYARDI (BÜLENT VELİOĞLU/BOLU-İHA)

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, “Bizi bölmek, parçalamak istiyorlar. Bu ülkenin geleceği siz gençlerimize emanet. Teröre karşı bilinçli olun” dedi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi törenle hizmete açıldı. Törende öğrencilere bir konuşma yapan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, terör olaylarına karşı öğrencilerin dikkatli olması yönünde uyarılar yaptı. Coşkun, “Teröre verilecek en güzel cevap siz gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri ve etraflarında olup biteni iyi anlamalarıdır. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizi bölmek, parçalamak istiyorlar. Bu oyunlara gelmeyin” diye konuştu.
Rektör Coşkun ayrıca, Bolu Komando Tugayı’na bağlı iki askerin Hakkari Yüksekova ilçesinde şehit olmasının acısını yaşadıklarını ifade ederek, “Bizi böyle hüzünlendiren ve dün Bolu Komando Tugay Komutanlığımızın iki asker personeli şehit olmasıyla duyduğumuz üzüntü büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Tugay Komutanlığımızın bütün personelinin başı sağ olsunlar. Özellikle şehit ailelerimizin başı sağ olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!