'Ahududu' Manisa'yı güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Ahududu Manisayı güldürdü
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 17, 2017 12:43

'Ahududu' Manisa'yı güldürdü

Haberin Devamı

 MANÄ°SA BüyükÅŸehir Belediyesi'nin sanat etkinlikleri kapsamında 'Ahududu' adlı tiyatro oyunu Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÃœRKAV) yararına sahnelendi.  Â
Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyunu, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, TÜRKAV Derneği Manisa Şube Başkanı Osman Kurtulmuş ve dernek üyeleri ile çok sayıda Manisalı tiyatrosever izledi. Joseph Kesselring'in 'Arsenic and Old Lace' adlı eseri 'Ahududu' adıyla usta tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlendi. Suna Keskin ve Melek Baykal'ın ahududu kadınlarını canlandırdığı oyun, esprileri ile Manisalı sanatseverlere kahkaha dolu bir tiyatro gecesi yaşattı. Oyuncular oyun sonunda ayakta alkışlandı.
Oyunun sonunda TÜRKAV Manisa Şube Başkanı Osman Kurtulmuş, desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Oyunun yönetmeni ve oyuncularından olan Nedim Saban ise, Manisa'nın yıllar önce geldiği haliyle şimdiki hali arasında büyük fark olduğunu ve adeta kültür ve sanat şehri olduğunu belirtti.
Başkan Ergün, "Her ay Manisalı sanatseverlerimizi bir veya iki tiyatro oyunu ile buluşturuyoruz. Kamu yararına çalışan derneklerimize destek olmaya devam edeceğiz. Kültür ve sanatın yanındayız. Bugün destek olduk yarın da destek olmaya devam edeceğiz. Geleceğe umutla bakacağız. Hiçbir zaman da umudumuzu yitirmeyeceğiz. Bugün bizlere çok güzel bir tiyatro gecesi yaşattınız" diye konuştu.
   Â
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)
FOTOÄžRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!