Ahmetbey Belediyesi, '12 Yıldızlı Avrupa Şehri' unvanı sertifikasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Ahmetbey  Belediyesi, 12 Yıldızlı Avrupa Şehri unvanı sertifikasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 12:13

Ahmetbey Belediyesi, '12 Yıldızlı Avrupa Şehri' unvanı sertifikasını aldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, '12 Yıldız Şehri' unvanını belirten sertifikayı, Avrupa Kongresi Başkan Yardımcısı Gaye Doğanoğlu ile Avrupa Kongresi Dış İlişkiler ve İşbirliği Birim Başkan Yardımcısı Dmitri Marchenkov'un elinden aldı.

Fransa’nın başkenti Paris’ te gerçekleştirilen toplantıda, Avrupa'da bulunan 200 bin Belediye arasından, 25 Belediye ödüle layık görüldü. Ülkemizden, 10 Belediye bu ödülü kazandı.  Ahmetbey Belediyesi ile birlikte Rize, İzmit, Beşiktaş, Karşıyaka, Edremit, Kahramankazan, Lüleburgaz, Kadıköy ve Büyükçekmece Belediyeleri bu ödüle layık görüldü.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş yaptığı açıklamada “Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sunumunu paylaşma, Beldemizi tanıtma, yeni kardeş şehir ilişkileri geliştirme ve yeni dostluklar kazanma noktasında ileriye dönük faydaları olacak bu ödül, sınır ötesi işbirliği çalışmalarımıza ve yeni hibe kaynaklar edinebilmemize de değerli finansman imkânları sağlayacak” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!