Ahmet Yelis, Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Yelis, Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:45

Ahmet Yelis, Pınarbaşı, Daday ve Azdavay ilçelerini ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, beraberinde partisinin diğer milletvekili adayları Satılmış Külçe ve Erhan Başer ile birlikte Pınarbaşı, Azdavay ve Daday ilçelerini ziyaret etti.
Ahmet Yelis, ziyaret ettiği ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ahmet Yelis, Pınarbaşı’na verilecek hizmetler ile Valla Kanyonunda yapılması istenilen cam terasın son durumu hakkında Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’dan bilgiler aldı. Mehmet Yılmaz, yapımı durdurulan kanalizasyon çalışmalarına tekrar devam edileceğini belirterek, Cide bağlantı yolu yapılırsa çok fazla sorunlarının kalmayacağını kaydetti. Yılmaz, cam teras ile ilgili olarak ta Milli Parklar Müdürlüğünün gündeminde olduğunu ve en kısa sürede yapılmasını beklediğini belirtti.
Daday ilçesinde Ballıdağ Hastanesinin son durumu hakkında bilgiler alan Ahmet Yelis, “Bu içler acısı fotoğraf, bize sözde değil özde birlik ve beraberliğin şart olup, meselelere hep beraber güçlü bir şekilde sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor. Her Kastamonulu hemşerimin birinci partisinin Kastamonu olmasını ve ’işimiz, gücümüz Kastamonu’ sloganının yüreklerimize işlemesini canı gönülden diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!