Ahmet Türk, Bahçeli'yi ziyaret edecek

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Türk, Bahçeliyi ziyaret edecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 13:17

MARDİN Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada tutuklanan daha sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Mardin ve köyde geçmiş olsun ziyaretlerine gelenleri kabul ederken; cezaevinden çıktıktan sonra kendisini eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gibi çok sayıda siyasetçinin aradığı belirtildi.

Haberin Devamı

Hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle önce görevden alınan, sonra tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilen eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’e, merkez ve Kızıltepe’nin Kasri Kanco Köyü'nde yapılan ziyaretler sürüyor. Gelen misafirlerini ağırlayan Türk’e çok sayıda "Geçmiş olsun" telefonları geldiği belirtildi.

Türk’ü tahliye edildiği günden beri aralarında eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Grup Başkanvekilleri, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun da bulunduğu çok sayıda siyasetçi, bilim adamı ve sanatçının telefonla aradığı belirtildi.

BAHÇELİ’Yİ ZİYARET EDECEK

Haberin Devamı

Tedavi için hafta sonunda Ankara’ya gitmesi beklenen Ahmet Türk’ün, şartların uygun olması halinde, daha önce kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret edeceği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!