Ahmet Tekin Baykal'ın ceza alan iki adamı Aydın'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Tekin Baykalın ceza alan iki adamı Aydında yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 18:49

Ahmet Tekin Baykal'ın ceza alan iki adamı Aydın'da yakalandı

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)- AYDIN'da 2003'te yağma, talan ve suç örgütü kurmak suçlarına karışan, yakalandıktan sonra tutuklanan Ahmet Tekin Baykal'ın o dönemdeki adamlarından olduğu iddia edilen Yusuf İzzettin Gülgör (62) ve İbrahim Hayati Köylü (49) tutuksuz yargılandıkları davadan hapis cezası alınca yakalandı.
İzmir'de 9 yıl önce yapılan ve 'Anafor' adı verilen operasyonla yakalanan Ahmet Tekin Baykal'ın adamı olduğu belirtilen ve tutuksuz yargılanan Yusuf İzzettin Gülgör ve İbrahim Hayati Köylü'nün yargılandığı dava, 14 yıl sonra sonuçlandı. İzmir Ağır Ceza Mahkemesi, İki sanığa 8'er yıl 4'er ay hapis cezası verdi.
İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir lokantada garsonluk yapan İbrahim Hayati Köylü'yü bugün saat 07.30'da yakaladı. Yakalanan Köylü, aynı suçla ceza alan Yusuf İzzettin Gülgör'ü telefonla arayarak emniyete gelmesini söyledi. Emniyete gelen Gülgör ve Köylü, haklarında kesinleşmiş 8 yıl 4'er yıl hapis cezası nedeniyle sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!