Ahmet Parlak ve Halil Sezai'den 'İsyan' düeti - izle

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Parlak ve Halil Sezaiden İsyan düeti - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 15:47

Söylediği “İsyan” şarkısı ile bir anda gündeme gelen ve milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Ahmet Parlak’a canlı yayında Halil Sezai ile düet sürprizi yapıldı.

Haberin Devamı

Ahmet Parlak, arkadaşları ile birlikteyken Halil Sezai’nin şarkısı “İsyan”ı söylemiş ve bu videoyu sosyal medyada paylaşmıştı. Video bir anda sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenmeye ve paylaşılmaya başladı.

Ahmet Parlak’ın kendine has yorumu ile seslendirdiği şarkının videosu O Ses Türkiye’nin Gökhan Oğuz’u tarafından da izlendi. Gökhan Özoğuz, bu videoyu O Ses Türkiye’de de izletti ve Ahmet Parlak’ı canlı yayına çağırdılar. O Ses Türkiye’ye gelerek şarkıyı tekrar seslendiren Ahmet Parlak bir anda popüler bir isim haline geldi.

Halil Sezai ve Ahmet Parlak'tan "İsyan" düeti!

Ahmet Parlak, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar’ın canlı yayın konuğu oldu. Özel yaşamı, ailesi ve geleek planları hakkında samimi açıklamalarda bulunan Parlak’a Halil Sezai sürprizi yapıldı. Renkli Sayfalar, Ahmet Parlak ve Halil Sezai’ye “İsyan” şarkısı ile düetini izlettiler. Ahmet Parlak, bu sırada oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!