Ahmet Nur Çebi'den Slaven Bilic'e uyarı: Yanlış konuşuyorsun hoca!

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebiden Slaven Bilice uyarı: Yanlış konuşuyorsun hoca
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 14:56

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sık sık saha zeminlerinden şikayet eden teknik direktör Bilic'e sitem etti. Çebi, "Zemini sık sık gündeme getirmenin faydası yok. Çünkü bu sözler futbolcu için mazeret, yöneticiler için de eleştiri oluyor" dedi.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, özellikle Tottenham maçında zeminle ilgili yaptığı açıklamalar, yönetim kanadında rahatsızlık yarattı. İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi de Balıkesirspor karşılaşmasının ardından tesislerde bir araya geldiği Hırvat hocaya tatlı sert uyarılarda bulundu. Sözlerine "Biz aynı gemideyiz, seni de çok seviyoruz" diyerek başlayan Çebi, "Zemin hakkındaki sıkıntını dile getiriş tarzın bizi üzdü. Bazı arkadaşlar, 'Bizi ateşe attı' diyor. Daha dikkatli konuşmamız gerek. Gerçi biz ateşe idmanlıyız. Çok büyük sıkıntılardan geldik" şeklinde konuştu.

BİRAZ SABIR, SORUNU ÇÖZECEĞİZ
Çebi daha sonra da "En az senin kadar stat ve zemin meselesi nedeniyle dertleniyoruz. Sorunu çözmek için de çalışıyoruz. Merak etme, biraz sabır göster, stat meselesi de zemin meselesi de çözüme kavuşacak. Zemini bu kadar konuşmanın kime ne faydası var? Sonuçta futbolcu için mazeret oluyor, yönetim için de eleştiri. Her şeyi kenara bırakıp birlikte kol kola çalışalım. Bu yıl şampiyon olacağız, hiçbir mazeret üretmeyelim" ifadelerini kullandı. Konu hakkında daha dikkatli olacağını söyleyen Bilic'in ise bu görüşme sonrası Lig TV ve BJK TV'deki açıklamalarında ihtiyatlı davranması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

BİLİC NE DEMİŞTİ?
İşte Bilic'in, yönetimin tepkisini çeken, açıklama: "Oyuncularım White Hart Lane Arena'da dün yapılan idmanda adeta küçük çocuklar gibiydi. Antrenmanın bitmesini istemediler. Çünkü zemin onlara büyük keyif verdi. İç sahada zemin ve atmosfer nedeniyle zorlanıyoruz. Büyük hedeflere oynayan, şampiyonluklar kazanan takımların hikayelerine baktığınızda iç sahada çok iyi sonuçlar elde ettiklerini görürsünüz. Biz ne yazık ki böyle bir avantajı kullanamıyoruz, deyim yerindeyse evsiz bir şekilde oynuyoruz. Böyle bir zemin ve böyle bir taraftar desteği olduğunda neler yapabileceğimizi gördünüz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!