Ahmet Nur Çebi: "Hiçbir şekilde işi şansa bırakmamak lazım"

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebi: Hiçbir şekilde işi şansa bırakmamak lazım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 22:39

Ahmet Nur Çebi: "Hiçbir şekilde işi şansa bırakmamak lazım"

Haberin Devamı

HAKAN TARHAN / İSTANBUL,(DHA) - SPOR Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bundan sonra maç kaybetmemeleri gerektiğini söyledi. Çebi, "Bir başkasının maç kaybedip kazanmasıyla bizim bir ilişkimiz yok. Şampiyon olmak için Beşiktaş'ın bütün maçlarını alması gerekiyor" dedi.

Talisca'nın attığı gol hakkında konuşan Çebi, şunları söyledi: "Zevkli enstantaneleri seyretmek büyük keyif veriyor. Bunları Beşiktaş yapınca daha çok keyif alıyoruz. Talisca başarılı bir futbolcu, iyi gidiyor."

"HİÇBİR ŞEKİLDE İŞİ ŞANSA YA DA TEHLİKEYE BIRAKMAMAK LAZIM"

Şampiyonluk ile ilgili konuşan Çebi, "Matematiksel olarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu garantilemesi için bütün maçlarını kazanması gerekiyor. Hiçbir şekilde işi şansa ya da tehlikeye bırakmamak lazım. Başka takımların mağlubiyet ya da galibiyetleri ilgilendirmeden biz yolumuza, kendi maçlarımızla ilgili devam etmek durumundayız" dedi.

"QUARESMA ÇOK İYİ VE BÜYÜK FUTBOLCUDUR"

Çebi, Quaresma'ya verilecek ceza hakkında yönetim kurulunun konuştuğunu ve gereğini yaptığını söyleyerek, "Bunlar aile içi meselelerdir. Yönetim kurulunun aldığı kararlar saklı olarak devam edecektir. Quaresma çok iyi ve büyük futbolcudur. Başarısını zaten görüyorsunuz. Taraftarın sevgisi ortadadır. Biz futbolcumuzu hiç kimseyle tartışmayız" diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 'Feda bize yaramaz' şeklindeki sözleri ile ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi, "Kendi görüşüdür. Değerlendirme kamuoyuna aittir. Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!