Ahmet Nur Çebi: 8 - Fikret Orman: 5

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebi: 8 - Fikret Orman: 5
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 00:37

Beşiktaş Kulübü'nün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören düzenlendi. Siyah beyazlı yönetimi ve eski futbolcuları bir araya getiren törende oynanan gösteri maçında, başkan Fikret Orman'ın takımı, 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin takımına 8-5 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş  Başkanı Fikret Ormanı, ilkelerinin ‘Hakkınla oyna, şerefinle kazan’ olduğunu belirterek, hakemler nedeniyle mağdur olanlarla empati kurabildiklerini söyledi. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nin açılışı dün gerçekleştirildi.

Törende konuşan Orman, “Bizim açımızdan önemli bir yatırım. Çünkü Beşiktaş semtinde olan bir yatırımdır. Övünerek söyüyorum ki Beşiktaş’ı konteynerlerde çalışmaktan kurtardık. En az iki-üç tane daha ilave tesis yapıp altyapıyı geliştireceğiz” dedi.

Ahmet Nur Çebi: 8 - Fikret Orman: 5
"HER ZAMAN MAZLUM VE HAKLININ YANINDAYIZ"
Orman, tesis için hazırlanan tanıtım videosunda “Hakkınla oyna şerefinle kazan” ibaresinin eklenmesinin unutulduğunu ve bunun düzeltilmesini istedi. Orman, “Bu ilkemizin ne kadar önemli olduğunu bugünkü spor ortamı görmüş, görme imkânına sahip oldu. Çok sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Özellikle hakem hatalarıyla ilgili olarak. Bundan çok zarar görmüş kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Her zaman mazlum ve haklının yanında olmaya gayret ediyoruz” diyerek, G.Saray-Trabzonspor maçında skandal yönetim sergileyen Deniz Ateş Bitnel’e göndermede bulundu.
Ahmet Nur Çebi: 8 - Fikret Orman: 5
BAŞKAN MAĞLUP OLDU!
Açılışta yöneticiler ve eski futbolcular gösteri maçı yaptı. Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Necdet Ergün, Tayfur Havutçu, Ziya Doğan, Mehmet Özdilek, Koray Avcı, Baki Mercimek, Ali Cansun, Şenol Fidan, Erkan Arseven gibi eski futbolcuların forma giydiği maçta Başkan Fikret Orman’ın da oynadığı siyah takım, 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin forma giydiği beyaz takıma 8-5 yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!