Ahmet Kural'ı sosyal medya trolleri öldürdü!

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Kuralı sosyal medya trolleri öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 19:41

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, her hafta ünlü bir ismi öldürerek fenomen haline gelen sosyal medyanın kurbanlarından biri oldu. Sosyal medya trolleri Ahmet Kural’ı öldürdü. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Her hafta ünlü bir ismi öldürmekle fenomen haline gelen sosyal medyanın trollerinin bu haftaki acı kaybı Ahmet Kural oldu.

Munir Özkul, Kenan Işık ve 'Köksal baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu hakkında her hafta öldü haberleri çıkaran troller Ahmet Kural'ı öldü şeklinde duyurarak sosyal medyayı salladı.

Ahmet Kuralı sosyal medya trolleri öldürdü

İşler güçler, Kardeş Payı ve Düğün Dernek filmleriyle hayranlarını katlamayı başaran Kural hakkında daha önce de öldü haberleri yapılmıştı.

Kural bu haberlere resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak sosyal medyada kendisi hakkında çıkan ölüm haberlerinin asılsız olduğunu belirterek yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Ahmet Kuralı sosyal medya trolleri öldürdü

Ahmet Kural kimdir?

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 yılında Kütahya’da dünyaya geldi. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!