Ahmet Hakan’ın yanındayız

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Hakan’ın yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2015 20:40

ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Hunter yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından şunları söyledi: “Bir demokrasinin ana taşlarından biri vatandaşların haber almasıdır. Ve vatandaşların haber alması için özgür medyadan daha değerli bir faktör olamaz. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmayabilir fakat bunları ifade edebilmesi için sivil ve medeni bir ortamın olması gerekiyor. Bugün burada büyükelçimiz John Bass ve ABD’nin Türkiye misyonu adına sayın Ahmet Hakan’a hızla iyileşmesi dileklerimi iletmek üzere buradayım. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmayabilir fakat bunları ifade edebilmesi için sivil ve medeni bir ortamın olması gerekiyor. Ahmet Hakan ve işlerini dürüstçe yapan bir çok gazetecilerin yanındayız ve Türkiye’de medyanın daha gelişmesi için dileklerimizi sunuyoruz.”

Haberin Devamı

ZİYARETÇİ AKINI

Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Yayman da Ahmet Hakan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Lütfullah Göktaş da Ahmet Hakan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!