Ahmet Hakan'a saldıran 2 kişi teşhis edildi

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Hakana saldıran 2 kişi teşhis edildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 22:52

HÜRRİYET Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili, görgü tanığı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun, 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde süren davada tanık olarak dün ifade verdi.

Haberin Devamı

Ahmet Hakan’ın kardeşinin eşi olan Kübra Parmaksızoğlu Coşkun, ifadesinde özetle şunları aktardı: “Ahmet Hakan ile aynı sokakta oturuyoruz. Gece saat 03.00 sıralarında, salonda bulunduğum esnada dışarıdan kavga sesleri geldi. Camdan baktık. Ahmet’in aracının durduğunu, arkada bir araç olduğunu ve üç kişinin Ahmet’e, şoföre ve yanındakine saldırdığını gördüm. Hatta içlerinden biri Ahmet’i şiddetle iterek arabaya çarptı. Önce eşim sonra ben yaklaşık beş dakika sonra aşağı indik. 155’i ve Teşvikiye Polis Karakolu’nu aradık. Ahmet’in yüzü kanıyordu, yaralanmıştı. Hastaneye götürdük. İki saldırganın yüzünü hatırlıyorum.”

HEPSİ ‘DIŞARIDA’
Kübra Parmaksızoğlu Coşkun’un, saldırgan Kamuran Ergin ve Uğur Adıyaman’ı fotoğraflarından teşhis etmesinin ardından, duruşma 27 Mart’a ertelendi. Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili Ahmet Şengüler, Yahya Kemal Gezer, Kamuran Ergin, Soner Arık, Uğur Adıyaman, Fuat Elmas, Nezih Özbirinci tutuksuz yargılanıyor.

BAKMADAN GEÇME!