Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2015 08:48

Maddi durumunun kötüye gittiğini öne süren işadamı Ahmet Eroğlu, aylık 25 bin lirayı bulan iştirak nafakası, oğullarının okul masrafı ve ev kredisini ödeyemediği gerekçesiyle eski eşi İnci Türkay’a dava açtı.

Haberin Devamı

AHMET Eroğlu, bir süre önce avukatı Altan Polat ve Şebnem Akkaya Polat aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak altı yıl önce boşandığı oyuncu İpek Türkay’a dava açtı. Geçen yıl işyerinin deposunda çıkan yangınla büyük zarara uğradığını, işlerinin her geçen gün kötüye gittiğini ileri süren işadamı, artık nafaka ve ev kredisini ödeyecek gücünün kalmadığını ileri sürdü.

Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum

VELAYETİ BANA VERİN

Boşanma protokolünde Türkay’a bıraktığı Rumelihisarı’ndaki eve aylık 12 bin 718 lira, ayrıca 10 yaşındaki çocuklarına da ayda yaklaşık 6 bin lira ödediğini belirten Eroğlu, mahkemeden çocuğun velayetinin kendisine verilmesini, ödediği nafakanın kaldırılmasını ya da indirime gidilmesini talep etti. Ayrıca evin kredi borcunu ödeyemeyeceğini belirterek, kalan borcun Türkay’a devredilmesini istedi. Özge EĞRİKAR

Haberin Devamı

Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum

AYLIK ÖDEME 25 BİN LİRA

İnci Türkay ve Ahmet Eroğlu’nun altı yıl önce imzaladıkları boşanma protokolü gereği, çocuklarının velayeti Türkay’a verildi. Yine protokol gereği çocuğun eğitim ve diğer masraflarının baba Ahmet Eroğlu tarafından karşılanmasına ve aylık bin 500 lira da iştirak nafakası ödemesi karara bağlandı. Rumelihisarı’nda bulunan evin kredi ödemelerini de Eroğlu yapacaktı.

Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum

İddiasına göre Eroğlu’nun halen oğluna 2 bin 315 lira iştirak nafakası, aylık 3 bin 976 lira okul ödemesi, aylık 12 bin 718 lira ev kredisi, çocuğun spor dersleri ve okul giderleri de dâhil olmak üzere aylık ödemesi 25 bin lirayı buluyor.

Ahmet Eroğlu: Bu nafakayı ödeyemiyorum


2004 yılında evlenen İnci Türkay ve AHMET Eroğlu, 2009 yılında anlaşmalı olarak evliliklerini sona erdirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!