4 yaşındaki çocuğu tribünden atmaya kalktılar!

Güncelleme Tarihi:

4 yaşındaki çocuğu tribünden atmaya kalktılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 20:30

Türkiye, Kayserispor-Fenerbahçe maçında küçük taraftara yapılan çirkinliği konuşuyor. Recai isimli bir amigo, üstünde rakip takım forması var diye babasının yanındaki küçücük çocuğun üstüne yürüyebildi. Korkup ağlayan küçük futbolseverin gözünden akan her damla yaş vicdanlara ok gibi saplandı.

Haberin Devamı

Her yıl yüzlerce örneğini gördüğümüz spor sahalarındaki fanatizm, onca söylem ve tedbire rağmen giderek daha korkunç boyutlara ulaşıyor. Geçtiğimiz pazar oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçından önce yaşanan bir olay holiganlığın ne kadar çirkinleşebileceğinin bir başka kanıtı oldu. 4 yaşındaki bir minik taraftar, üzerinde Fenerbahçe forması var diye tribünden atılmak istendi. Fanatiklerin öfke saçtığı küçük çocuk korkudan ağladı.

GÖRENİN İÇİ ACIDI
Adının Recai olduğu belirtilen ve üstünde Kayserispor forması taşıyan bir tribün amigosu, küçük çocuğa bağırıp çağırdı ve tribünden çıkarılmasını istedi. Bir ara çocuğun üzerine yürümeye kalkan bu şahıs, yanındakilerin araya girmesi sonucu durduruldu. Gördüğü şiddetli tepkiye önce anlam veremeyen, sonra korkudan ağlayarak babasının kucağına atlayan küçük futbolsever, ağlarken, olayı sosyal medyada tartışan binlerce insanın da içi acıdı. 

Haberin Devamı

4 yaşındaki çocuğu tribünden atmaya kalktılar

‘KADIKÖY’DE AĞIRLAYALIM
’Lig TV’de yayınlanan görüntülerde çaresiz babanın çocuğunu korumak için üstündeki formayı kapatmak üzere montunu giydirmeye çalışması, bu sırada çocuğun ağlayarak babasının boynuna sarılması ve korkulu gözlerle bakışı, özellikle Fenerbahçe taraftarları arasında büyük tepki yarattı. Görüntüler, sosyal medyada günün en çok tartışılan paylaşımları arasında yer alırken, Fenerbahçe taraftarları yönetime küçük çocuğu Kadıköy’deki bir maçta ağırlamaları çağrısında bulundu.

BU ADAM BİR DAHA STADA GİRECEK Mİ?
İsminin Recai olduğu öğrenilen Kayserispor amigosunun küçücük bir çocuğa reva gördüğü muamele, büyük tepki çekerken, akıllara da şu soru takıldı: Tribün terörünü önlemek için onca tedbir alınır, yasalar çıkarılırken, böylesi adamlar yine o statlara girip, pazar günkü gibi davranışlarda bulunmalarına izin verilecek mi?

4 yaşındaki çocuğu tribünden atmaya kalktılar

Haberin Devamı

TFF İŞLEM BAŞLATTI
Türkiye Futbol Federasyonu, büyük infial yaratan olayla ilgili dün akşam şu açıklamayı yaptı:“Kayserispor-Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olayla ilgili Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. Küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz.”

SOSYAL MEDYADA DEPREM: RECAİ'Yİ KADIKÖY'E BEKLERİZ!

@beyazpopatyalar: Çocuklarımıza saldırmaya yeltenen mahluk statlardan ömür boyu men edilmelidir...

@buyukandonyadis: Şahıs Recai Kahraman. Acilen yasal işlem yapılmalı. Ve passoligi iptal edilmelidir.

Haberin Devamı

@parasizceo: İnsanlıktan nasibini alamamış karakter yoksunu amigo Recai!

@bay_erdall : Amigo Recai’den bunun hesabı sorulmalı. Küçücük çocuğa gücünüz yeter di mi ?

@UgurBaris07: Amigo Recai denilen şahsı Kadıköy’e bekleriz.

@Otobusisyan: Küçücük bir çocuğun sevgisini hazmedemeyen zavallı Amigo Recai.!

@celilgulhan: O çocuğun gözündeki korkuya bir damla gözyaşına değdi mi

@alganhuseyin: Amigo Recai’yi TT Arena’da ağırlayıp hayvanlara nasıl davranılır gösterelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!