Ahlat'ın tanıtımına RTÜK desteği

Güncelleme Tarihi:

Ahlatın tanıtımına RTÜK desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 15:02

Ahlat'ın tanıtımına RTÜK desteği

Haberin Devamı

Halil ÜLKER/AHLAT(Bitlis), (DHA)- BİTLİS’in Ahlat İlçesi Kaymakamlığı tarafından Ahlat  projesi kapsamında hazırlanan kısa tanıtım  filmleri kamu spotu olarak televizyonlarda yayınlanacak.
Ahlat Kaymakamlığı tarafından yapılan proje kapsamında geçen yıl hazırlanarak yayımlanan ve büyük bir ilgi gören kısa tanıtım filmleri,  Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nun girişimleri sonucunda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) onay alarak kamu spotu olarak televizyonlarda yayınlanacak. Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, şöyle dedi:
"Ahlat ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına katkı sağlamak ve gelecek nesillere tarih şuuru kazandırmak için geçtiğimiz yıl büyük bir özveriyle hazırladığımız tanıtım filmlerimiz oldukça ilgi görmüştü. Bu yılda RTÜK'e yapmış olduğumuz teklif kabul görülerek, kısa tanıtım filmlerimizin bir tanesinin kamu spotu olarak televizyonlarda yayınlanması onaylandı. İlçemizin tanıtımı açısından oldukça önemli olan bu gelişme için teklifimizi kabul gören RTÜK yetkililerine teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!