Ahh şike nelere kadirsin…

Güncelleme Tarihi:

Ahh şike nelere kadirsin…
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 00:00

Türkiye, 3 Temmuz Pazar gününden itibaren şike ile yatıp şike ile kalkıyor...

Haberin Devamı

Gözaltına alınanlar, serbest bırakılanlar, tutuklananlar, gazetecilere saldıranlar, destek için yürüyenler, tepki gösterenler ve daha niceleri…


Tam 16 gündür şike de şike…


Peki tüm bunları konuşup tartışırken bir de unuttuğumuz onlarca konu var..


İsterseniz o konuları kısaca göz atalım…

 

EURO 2012 İÇİN KRİTİK GÜN 2 EYLÜL

 

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2012’ye katılabilmek için 2 Eylül Çarşamba günü Kazakistan ile çok kritik bir maça çıkacak.

 

3 Haziran’da Belçika ile 1-1 berabere kalan A Milli Takımımızın 4, Belçika'nın ise 3 maçı kaldı. Millilerimiz, bu 4 maçından yalnızca Avusturya ile oynayacağı mücadelede deplasmana gidecek. Diğer maçlar bizim sahamızda olacak. Bizim içeride oynayacağımız rakiplerden biri de Almanya. Gruptaki en yakın rakibimiz olan Belçika ise Almanya ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

 

2 Eylül'de Kazakistan'ı konuk edecek Türkiye, 6 Eylül'de de deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak. A Milliler, 7 Ekim'de Türkiye'de Almanya'yı ağırladıktan sonra, 11 Ekim'de yine evinde oynayacağı Azerbaycan maçıyla eleme grubu mücadelesini tamamlayacak.

Ali Can Yaycılı yazıyor
hurriyet.com.tr

 

DROGBA UÇAKTA, CRISTIANO RONALDO AN MESELESİ!

 

Her gün bomba transfer haberlerini okumaya pek alıştık. Şike soruşturması nedeniyle gazetelerde şu başlıkları görmeyeli içimizde büyük bir boşluk var. Drogba uçakta, Galatasaray’a geliyor… Fenerbahçe, Messi ile anlaştı, şimdi sıra sevgilisini ikna etmekte… Alo Ronaldo, ben Yıldırım Demirören…

 

Aslında bu büyük soruşturma nedeniyle transferlere ara verildi. Bir çok kesim şike soruşturması kapsamında 3. dalganın geleceğini söylüyor. Bugün bazı gazetelerde Savcı Mehmet Berk’in 10 günlük izine çıktığı yazıyor. Bu da bazı gazeteler (!) için bombalama zamanı başladı demek oluyor.

Haberin Devamı

 

TRABZON’DA ‘EYOF’ VAR

 

Åžike haberleri nedeniyle Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasındaÂdüzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları da (EYOF) yeteri kadar destek göremiyor. 1 hafta sürecek olan organizasyona 49 ülkeden 4 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor.

 

DEV ADAMLAR HAZIRLANIYOR

 

31 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında Litvanya’da düzenlenecek olan 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na Dünya ikincisi sıfatı ile katılacak olan 12 Dev Adam, hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. A Milli Takımımız, bu günlerde İtalya’nın Bormio kentinde kamp yapıyor.

 

Tüm bunlara göz önüne aldığımızda, şike soruşturmasının bir süre daha devam ettiğini düşünürsek Fenerbahçe Türkiye Kupası’nı alsa (!), Galatasaray dünyanın en zengin kulübü olsa (!), Beşiktaş da Cristiano Ronaldo’yu AVM’ye değil de imzaya getirse (!) yine de göz ardı edilebilir mi?

Haberin Devamı

 

ayaycili@hurriyet.com.tr

http://twitter.com/ac_yaycili

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!