Agüspor'a sağlık kontrolü

Güncelleme Tarihi:

Agüspora sağlık kontrolü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 12:25

Agüspor'a sağlık kontrolü

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)- KADINLAR Basketbol Süper Ligi takımlarından Agüspor, sağlık kontrolünden geçirildi.
Kayseri Memorial Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen yerli basketbolcular, EKG, akciğer filmi, kan sayımı, dahiliye, kardiyoloji, ortopedi ve kulak burun boğaz servislerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Yabancı  sporcuların katılmadığı sağlık kontrolünde Sinem Ataş, Özge Bilgin ve Deniz Çatalbaş ile takıma yeni katılan Gizem Sezer, Ayşegül Günay, Dila Aşkın, Tuğçe Canbaz ve Canset Sayım yer aldı.
Sağlık kontrolünde idari menejer Fikri Gençaslan ve takım genel menejeri Oktay Yamakoğlu ile başantrenör Ayhan Avcı, yardımcı antrenör Mert Oktay ve masör Atalay Özen’de katıldı. Başantrenör Ayhan Avcı, sağlık kontrollerinin tamamlanmasından yaptığı açıklamada takımıyla ilgili bigiler verirken şunları söyledi:
"Bu sezon kupa kazanacağımıza inanıyorum. İstediğimiz bir takım yaptık. Burada çok inandığım oyuncular var. Son yıllarda yaptığımız en iyi kadroyu yaptığımızı düşünüyorum. Lige bu arkadaşlarla başlayacağız. Çünkü yabancı sporcular Kadınlar Ulusal Basketbol Liginde (WNBA)a oynuyor. Orada ligler geç bitecek bu nedenle ilk haftalarda sadece yerli sporcularla mücadele edeceğiz. Bugün burada yer alan yerli sporcuların 1-2’si hariç hepsi bu takımı Kayseri’yi ve beni tanıyor. Bu büyük bir avantaj olacak. Diğer taraftan yabancı transferlerimizi de tamamladık. İki sezon bizde olan Tanisha Wrigt geri geldi. Lara Sanders ve Mirna Mazic takımda kaldı. Artı iki transfer yaptık. Galatasaray’dan tanıdığımız Ann Wauters ve Jelena Dubljevic’i takıma kattık. İkisi de çok tecrübeli isimler ve nokta transferler. Bence nokta transferler. Sağolsunlar, yönetim de destek çıktı nokta transferler yaptık. Kağıt üzerinde takımdan çok memnunum. Bir aksilik bir sakatlık olmazsa bu sezon bu takımla kupa kaldırırız."
Takım kaptanı Tuğce Canbaz ise, “Ben, 3 sezon önce de bu takımdaydım. Tekrar bu takıma döndüğüm için mutluyum. Yeni sezon hazırlıklarına eksik başladık. Yeni sezonda  takım olarak  2 şampiyonluk istiyoruz. Transferler zaten ona göre yapıldı" dedi.
Agüspor, 22 Ekim’de başlayacak lig öncesi Erciyes CUP başta olmak üzere bazı hazırlık turnuvalarına da katılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!